Autor Zpráva
Tomicekkkk
Profil *
Zdravím Vás, zkoušel jsem hledat, ale nenašel jsem script, který by dokázal zjistit podle id3 tagu bitrate a délku MP3 ze vzdáleného souboru, existuje možnost jak to zjistit bez kopírování dálkového souboru ke mě na server? S takovou bych měl dost vysoký traffic, kdyby se mi měl každý soubor na který odkazuju stahovat na můj server. Díky moc Tom
TFSi
Profil
Ani jedno v ID3 tagu nenajdeš. Takže si jí budeš muset nakopírovat k sobě...
Tomicekkkk
Profil *
TFSi

Aha, takže to znamená, že budu muset stahovat celou MP3 k sobe na server? Nebo lze stahnout jen část?
TFSi
Profil
Zkus použít tohle:
http://www.zend.com//code/codex.php?ozid=160&single=1
Acci
Profil
Ten skript vypadá celkem použitelně, ovšem obsahuje několik chyb, které mohou dělat problémy.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: