Autor Zpráva
4li
Profil
Hi!

Potrebujem radu od skusenejsich.
Pri pouziti mail() a ziskavani tela e-mailu s formularu mi prehadzuje html uvozovky " na \"

tj.

<img src="

je na vystupe

<img src=\"

Co robim zle?

Dik
SwimX
Profil
Co robim zle?
ničíš češtinu(slovenčtinu). Obrozenci se snažili vymýtit germanismy a my si ten krásný jazyk zas*rem anglosaskými cool slovy.
4li
Profil
SwimX
vidis tam nejake cool slova, alebo mas potrebu si dokazovat, ze si vlastenec a ovladas vyborne svoj jazyk?

"slovenčtinu" :D
panther
Profil
4li
vidis tam nejake cool slova
že by „Hi!“?

ze si vlastenec a ovladas vyborne svoj jazyk?
a tobě nefunguje diakritika? Je to v pravidlech diskuse.
martin.developer
Profil *
4li
Jakými funkcemi proháníš ten text dřív něž ho předáš funkci mail() ?
SwimX
Profil
4li
Hi!
teda pokud to není citoslovce.

a k tématu: je to standardní chování fce mail.
4li
Profil
martin.developer
praveze nicim, je to ciste len o $_POST['message'];
martindeveloper
Profil
4li
Zkus použít funkci stripslashes()
4li
Profil
martindeveloper
delo! dik moc..

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: