Autor Zpráva
Alastor_Kopal
Profil *
<table align="center"><tr><Td>
			<?php

if(!(IsSet($_GET['id']))){$_GET['id']="registrovani";}
if(!(Is_File($_GET['id'].".php"))){$_GET['id']="chyba";}
include $_GET['id'].".php";

?></Td></tr>
</table>
	


jenomže mi to vyhodí chybu mohu se zeptat co tomu chybí ?
Joker
Profil
Alastor_Kopal
jenomže mi to vyhodí chybu
Jakou chybu?
Alastor_Kopal
Profil *
Warning: main(chyba.php): failed to open stream: No such file or directory in /3w/xf.cz/k/kouzelnysvet/seznamlidi.php on line 420

Warning: main(): Failed opening 'chyba.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /3w/xf.cz/k/kouzelnysvet/seznamlidi.php on line 420
Měsíček
Profil
Přelož si ty hlášky, buď tak laskav.
Alastor_Kopal
Profil *
Warning: main (chyba.php): failed to open stream: Žádný takový soubor nebo adresář v / 3w/xf.cz/k/kouzelnysvet/seznamlidi.php on line 420

Warning: main (): Failed opening 'chyba.php' for inclusion (include_path ='.:/ usr / local / lib / php ') in / 3w/xf.cz/k/kouzelnysvet/seznamlidi.php on line 420
bohyn
Profil
Alastor_Kopal
Žádný takový soubor nebo adresář
To znamena ze na webu takovy soubor nemas (chyba.php)
Joker
Profil
Alastor_Kopal
Správně, ale Měsíček nemyslel je přeložit nám, ale pro sebe ;-)
Problém je v tom, že vkládaný soubor chyba.php neexistuje.

edit: opravil jsem jméno souboru
Alastor_Kopal
Profil *
Aha a co chce v tom souboru mít protože když to ještě bylo v index.php tak to nechtělo nic
SwimX
Profil
Alastor_Kopal
Aha a co chce v tom souboru mít
v souboru chyba.php nemusí být nic, hlavně když tam bude vytvořenej.
Joker
Profil
Alastor_Kopal
Aha a co chce v tom souboru mít
Stačí, když bude existovat, byť i prázdný.
bohyn
Profil
Alastor_Kopal
Aha a co chce v tom souboru mít
Na tom nezalezi, staci kdyz bude existovat

protože když to ještě bylo v index.php tak to nechtělo nic
Nepresunul si to nahodou do jineho adresare?
Alastor_Kopal
Profil *
ano aha takže odkázat adresář ve kterém je index.php ze kterého pochází ?

<table align="center"><tr><Td>
			<?php

if(!(IsSet($_GET['id']))){$_GET['id']="http://www.kouzelnysvet.xf.cz/sql/registrovani";}
if(!(Is_File($_GET['id'].".php"))){$_GET['id']="http://www.kouzelnysvet.xf.cz/sql/chyba";}
include $_GET['id'].".php";

?></Td></tr>
</table>

???
SwimX
Profil
Alastor_Kopal
???
tak to zkus :)

nemusíš ani absolutně (http://...) stačí "../../sql/atd "

edit - neodkazuj na adresář s index.php ale s chyba.php. Chceš přece includovat chybu.php
Alastor_Kopal
Profil *
zkusím
Alastor_Kopal
Profil *
Takže jsem do adresáře sql dal chyba.php a upravil kód

<table align="center"><tr><Td>
			<?php

if(!(IsSet($_GET['id']))){$_GET['id']="/sql/registrovani";}
if(!(Is_File($_GET['id'].".php"))){$_GET['id']="/sql/chyba";}
include $_GET['id'].".php";

?></Td></tr>
</table>


a přišla mi napomoc třetí chyba vlastně tři ale jiné

Warning: main(): open_basedir restriction in effect. File(/sql/chyba.php) is not within the allowed path. (from /3w/xf.cz/k/kouzelnysvet) in /3w/xf.cz/k/kouzelnysvet/seznamlidi.php on line 420

Warning: main(/sql/chyba.php): failed to open stream: Operation not permitted in /3w/xf.cz/k/kouzelnysvet/seznamlidi.php on line 420

Warning: main(): Failed opening '/sql/chyba.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /3w/xf.cz/k/kouzelnysvet/seznamlidi.php on line 420
Alastor_Kopal
Profil *
Na co si stěžují ty chyby ? v přeložení je to asi

Warning: main (): open_basedir omezení v platnosti. File (/ sql / chyba.php) není v rámci povolené trasy. (od / 3w/xf.cz/k/kouzelnysvet) in / 3w/xf.cz/k/kouzelnysvet/seznamlidi.php on line 420

Warning: main (/ sql / chyba.php): failed to open stream: Operation ne povoleno v / 3w/xf.cz/k/kouzelnysvet/seznamlidi.php on line 420

Warning: main (): Failed opening '/ sql / chyba.php' for inclusion (include_path ='.:/ usr / local / lib / php ') in / 3w/xf.cz/k/kouzelnysvet/seznamlidi.php on line 420
bohyn
Profil
Alastor_Kopal
lomitko "/" na zacatku cesty znamena korenovy adresar (do ktereho samozrejme nemas pristup a adresar "sql" v nem pravdepodobne neexistuje). Vyhod prvni lomitko a zkus znovu.
SwimX
Profil
Alastor_Kopal
Na co si stěžují ty chyby ?
edit - sem si uvědomil díky bohynovi, že to byla blbost.

zkus vyskočit z kozelnny svet a k a potom teprve otvirat adresář sql
if(!(IsSet($_GET['id']))){$_GET['id']="../../sql/registrovani";}
Měsíček
Profil
A mimoto psát jména funkce IsSet tímto způsobem je jako pěst na oko .. a přepisovat $_GET[] to je taky nápad k nezaplacení.
Alastor_Kopal
Profil *
<table align="center"><tr><Td>
			<?php

if(!(IsSet($_GET['id']))){$_GET['id']="http://www.kouzelnysvet.xf.cz/sql/registrovani";}

if(!(Is_File($_GET['id'].".php"))){$_GET['id']="http://www.kouzelnysvet.xf.cz/sql/chyba";}
include $_GET['id'].".php";

?></Td></tr>
</table>

dobře zadel jsem celou adresu a zase tam je něco

Warning: main(): URL file-access is disabled in the server configuration in /3w/xf.cz/k/kouzelnysvet/seznamlidi.php on line 421

Warning: main(http://www.kouzelnysvet.xf.cz/sql/chyba.php): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /3w/xf.cz/k/kouzelnysvet/seznamlidi.php on line 421

Warning: main(): Failed opening 'http://www.kouzelnysvet.xf.cz/sql/chyba.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /3w/xf.cz/k/kouzelnysvet/seznamlidi.php on line 421
bohyn
Profil
Alastor_Kopal
OMG nikdo nepsal ze mas zadavat celou cestu, navic takhle!
Patrne se snazis dosahnout neceho takoveho:
if(!isset($_GET['id'])) {$_GET['id'] = "registrovani";}

if(!is_file("sql/".$_GET['id'].".php")) {$_GET['id']="chyba";}

include "sql/".$_GET['id'].".php";
Alastor_Kopal
Profil *
Moc děkuji a promiňte já se to možná doučím

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: