Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Majkl578 Profil |
#1 · Zasláno: 24. 1. 2009, 13:19:08
jo tak, tak to jo, ale s temi breaky to je rozhodne prehlednejsi. nejak jsem nad tim uz nepremyslel v tu pozdni vecerni hodinu
|
||
Časová prodleva: 1 rok
|
|||
novy Profil * |
#2 · Zasláno: 16. 3. 2010, 12:13:31
ahoj, zacinam sa ucit php, tak hladam kalkulacku. dal som kod od Nadana a vysledok je :
Notice: Undefined variable: x in C:\wamp\www\vezbe\vysledek.php on line 31 Notice: Undefined variable: y in C:\wamp\www\vezbe\vysledek.php on line 31 Notice: Undefined variable: op in C:\wamp\www\vezbe\vysledek.php on line 31 Nebylo zadané žádné císlo preco? vie mi niekto vysvetlit? Dakujem |
||
fritol33 Profil |
#3 · Zasláno: 16. 3. 2010, 12:33:32 · Upravil/a: fritol33
Achjo znovu jsem to četl...
novy Abys dostal korektní odpověď měl bys uvést kousek kódu. Ta chybová hlášti ti říká, že proměnné x,y a op nejsou definované, tedy že jsi je neurčil. Tzn, že musíš funkci uvést parametry! Takže například: // Nadefinuješ proměnné $x = 5; $y = 100; $op = "*"; // Provedeš operaci print mathOperation($x, $y, $op); To je zadání přímo do kódu. Pokud by jsi chtěl formulář přečti si vše ještě jednou, je to tu docela dobře vysvětlené. |
||
Časová prodleva: 2 roky
|
|||
lexa005 Profil |
#4 · Zasláno: 11. 5. 2012, 18:24:30
Dobrý den,
vidím, že toto téma už je vytvořené, tak píšu o pomoc. Máme ve škole za úkol udělat kalkulačku v PHP. Nějak to mám, ale nezapisuje to do polí. Kdyžtak přidám i odkaz na mojí práci a přidám i zdrojový kód. Předem děkuji za pomoc. http://student.sps-prosek.cz/~rotaja11it/web/php/du/kalkulacka/kalk.php z<?php $cislo1='0'; $cislo2='0'; $cislo3='0'; if (!empty ($_GET)); switch ($_GET) { case 0: case 1: case 2: case 3: case 4: case 5: case 6: case 7: case 8: case 9: echo $cislo1=$cislo1['txt1']*10+1; break; } echo " <form> <input type='text' name='txt1' size='20' value='$cislo1'> <input name='tl' type='submit' value='0'> <input name='tl' type='submit' value='1'> <input name='tl' type='submit' value='2'> <input name='tl' type='submit' value='3'> <input name='tl' type='submit' value='4'> <input name='tl' type='submit' value='5'> <input name='tl' type='submit' value='6'> <input name='tl' type='submit' value='7'> <input name='tl' type='submit' value='8'> <input name='tl' type='submit' value='9'> <input name='tl' type='submit' value='+'> <input name='tl' type='submit' value='='> <input type='text' name='txt2' size='20' value='$cislo2'> <input type='text' name='txt3' size='20' value='$cislo3'> </form> "; ?> |
||
jenikkozak Profil |
#5 · Zasláno: 11. 5. 2012, 19:20:47
lexa005:
To jsi toho zatím moc nevyrobil. Původního tématu se to netýká, jenom nutíš uživatele této diskuse, aby si ty staré příspěvky pročítali. Až budeš mít práci alespoň v té fázi, že budeš moci napsat, že se ve škole učíte PHP, založ si vlastní vlákno. |
||
lexa005 Profil |
#6 · Zasláno: 11. 5. 2012, 20:26:55
jenikkozak:
Tak to se omlouvám, jenom sem nechtěl porušit pravidla fóra, ale vážně bych tu pomoc potřeboval. |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0