Autor Zpráva
jfp
Profil *
Zdravim vsechny,

mam takovy problem, a bohuzel jsem na nej nikde nenasel odpoved.
Mam obrazek ve formatu bmp 32 .... ta 32 je dulezita, protoze pouze u ni se vyskytuje problem s ulozenim.
Klasicka bmp24 je zkratka v pohode.
No problem je v tom, ze mi stale php vyhazuje chybove hlasky ze soubor neni korektni.
Ja vim ze je, vytvoril jsem si ho v photoshopu a kdyz ho jen uploadnu na web, tak mi ho prohlizec bez problemu zobrazi.
Jde o to ze nejsem schopen s nim nic jineho udelat .... zmensit rozmery, nebo prekovertovat treba do jpg.
Nemate nekdo potuchy proc to dela? .... Evidentne je problem s tim "32", ale podle me by prece nemel byt.. nebo ano?

Diky predem za odpovedi ;-)

jfp
AM
Profil *
A co používáš pro konverzi BMP v PHPku? klasická GD2 knihovna pokud vím vůbec windows bitmap nepodporuje, a to v žádné bitové hloubce.
jfp
Profil *
pouzivam tridu class.upload.php od Colin Verot. S klasickou bmp24 to svede co potrebuju. Vlastne nepotrebuju ani tak konvertovat jako spis umet z te bmp32 vytvorit nahled pozadovanych rozumeru.... ktery u bmp24 bez problemu vytvarim.....
AM
Profil *
Tak to ti neporadím, s tou knihovnou nemám zkušenosti. Asi pro BMP32 nemá podporu, takže:
-můžeš zkusit sehnat novější verzi, která jí má
-můžeš se pokusit doplnit podporu sám, to by ale asi dalo dost práce
-bmp32 nepodporovat - stejně ho moc lidí nepoužívá.
karbon
Profil *
jfp
Zkoušel jste ImageMagick?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: