« 1 2
Autor Zpráva
SwimX
Profil
nightrider
kosik.php stejně jako index.php mají na začátu session_start()?
pak to chování moc nechápu :(
nightrider
Profil
Vsude je session_start();
to je prave ono :-( jinak se moc omlouvam ze pisu az ted,ale nevsimnul jsem si ze je novej list :-(
SwimX
Profil
nightrider
eště bych to upravil. Ale už si nevím rady.
<?php
if (isset($_POST['valuty'])) 
  $_SESSION['valut'] = $_POST['valuty'];
if (isset($_SESSION['valut'])) 
echo '<center><div class="valid" align="center">'.$pridan.'</div></center>';

?>
<form action="" method="post">
<select name="valuty">
<?php
// zkus si tady jenom echo $_SESSION['valut'];
if (isset($_SESSION['valut']))  echo "    <option>".$_SESSION["valut"]."</option>\n";
$sql =     mysql_query("SELECT * FROM valuty");
        while($valut = mysql_fetch_array($sql)) {
echo "    <option>".$valut["nazev"]."</option>\n";
 }

 echo "</select>
<input type=\"submit\"></form>";
?>
nightrider
Profil
To taky nefunguje :-( on zapiše, ale při přechodu na jinou stránku se session sam vymaže
nightrider
Profil
Zakládám nové téma páč tohle jsem přeplni :-)l
« 1 2
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.