Autor Zpráva
Venushja
Profil
Zdravim
Mam Prozbu jestli by mi nekdo neporadil kam mam do uploadu ve scriptu hodit animaci kdyz kliknu na nahrat ? Dekuji moc
<?php
if (isset($_FILES['fupload']))
{
if($_FILES['fupload']['type']=="application/octet-stream"){ // Pokud soubor bude mít kocovku .php, upload se neprovede a vypíše hlášku
    echo "<span style='color:yellow'>Soubory s příponou PHP jsou zakázány!"; // Která je zde
 }else{ // Pokud soubor není PHP, script se provede
$slozka = "obrazky"; // Zde si napište svojí složku, do které se budou soubory ukládat (bez lomítka)
$cil = $slozka . "/" .$_FILES['fupload']['name']; // Toto je proměnná $cil, která obsahuje adresář, kde se má soubor uploadovat a taky název souboru.
$nazev_souboru = $_FILES['fupload']['tmp_name']; // Zjistí dočastné umístění souboru
if(file_exists($cil)){
echo "<span style='color:yellow'>Soubor již existuje!<br />";
}else{
$copy = move_uploaded_file($nazev_souboru, $cil) // A tady zkopíruje soubor z dočastného umístění do cílového souboru a složky
or die ("Přenesený soubor nelze zkopírovat"); // A pokud se nepovede, tak vypíše tuto hlášku
chmod ($cil, 0644); // Ještě na soubor vyhodíme funkci chmod, která změní jeho práva na maximum, pokud by soubor psal chybu změňte 0644 na 0777
if($copy == true){ // Pokud se kopírování provede úspěšně
echo "<table border='1' bordercolor='white' cellpadding='5' cellspacing='0' width='60%'>
<tr>
<td width='60%'><center><h4>
<title>Upload Obrazku dokoncen</title>
<span style='color:yellow'>Soubor " .$_FILES['fupload']['name']. " byl úspěšně nahrán na server.<br><br>Zde je odkaz</span> <a href=\"$cil\"><span style='color:red'>http://koukej.707.cz/$cil</a></span>
<br><br><span style='color:yellow'> Za 1:30 minut bude stánka obnovena odkaz si prosím co nejdřív uložte.</span></span></a></h4>
<META HTTP-EQUIV='Refresh' CONTENT='90'>
</tr>
</table>
<br>";
}
else{
echo "<span style='color:yellow'>Soubor nemohl být nahrán.\nPočet chyb: " . $_FILES['fupload']['error'];
}
}

}
}
?> 

Kam mam toto vlozit?
<img scr="image/up.gif">
AM_
Profil
Promiň, off-topic: ten kód jsi psal ty?
Jinak ten META tag uprostřed stránky (řádek 23) je skutečná perlička :) tag title se v h4 taky docela vyjímá.
makroflex
Profil *
sak tam nemas toto <form action="" method="post" enctype="multipart/form-data">
<input type="file" name="fupload">
<input type="submit" value="Nahrát">
</form>
Venushja
Profil
AM_
off-topic ??
Psal ze 70 % Kamos mi s tim helpnul
a neres malickosti :-D Jsem rad ze to faka :-) Kam to mam vlozit nevim nevim kam :-(
Venushja
Profil
makroflex
Jj mam ale poslal jsem jenom kod uploadu protoze urcite ten gif soubor (odkaz) nebude prece pred scriptem kdyz se to ma provist pri uploadu..
Mesiah
Profil
co spustit zobrazeni toho gifu pres javascript a pak poslat form, hm?
Venushja
Profil
Mesiah
Hmm tak to bude problem javascript neni muj obor a poslat form nevim jak aby se ten gif zobrazil :-(

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: