Autor Zpráva
Jiří Hájek
Profil
Ahoj, prosím Vás o radu, nemůžu se přihlásit, nemohl by tu někdo najít v čem je chyba? Děkuji.

include('mysql.php');

$logprezdivka=$_POST['prezdivka'];
$logheslo=$_POST['heslo'];

echo "$logprezdivka";
echo "$logheslo";


$odkaz=mysql_pconnect ($dbhostitel,$dbuzivatel,$dbheslo) or die ('Spojení bylo neúspěšné.');
$db = mysql_select_db($dbnazevdatabaze, $odkaz) or die ('Nepodařilo se otevřít databázi.');


$dotaz="SELECT id,prezdivka FROM uzivatele where prezdivka='".$logprezdivka."' AND heslo='".$logheslo."' ";
$vysledek =


mysql_query ($dotaz);




$radek = mysql_fetch_array ($vysledek, MYSQL_NUM);

if ($radek) {



$_SESSION['prihlaseno'] = TRUE ;


} else {

$chybka="Vaše přihlašovací údaje jsou chybné.";}

if(isset($chybka)) {

echo $zprava;

}

echo $_SESSION['prihlaseno'];






?>
AM_
Profil
Můžeš se alespoň obtěžovat napsat, co ti to hází za chybu nebo jak se to projevuje?
Jiří Hájek
Profil
AM_
Chyba se vubec neprojeví. Zadám spravné údaje ale nepřihlásí se.
AM_
Profil
Chyba se vubec neprojeví“je téměř oxymoron, přinejmenším bys o ní nevěděl, kdyby se neprojevila.
Nejdřív si zjisti, co je za problém - jestli dotaz z databáze nevrací žádný řádek, nebo snad nefunguje session... tohle je dost otřesný popis problému.
Jiří Hájek
Profil
Pokud smažu AND heslo='".$logheslo."' tak se jenom pod nickem přihlásím.
Jiří Hájek
Profil
...ale když smažu nickname='".$logprezdivka"' tak pod heslem mi to nenajde
AM_
Profil
Zebys teda zadaval jine heslo, nez je v databazi?
Jiří Hájek
Profil
AM_
Ne to určitě nehrozí, nechal jsem si to i vypsat.
AM_
Profil
Evidentně je to ale tak.
Jiří Hájek
Profil
Kdepak, chyba byla v parádních free domenách. A kdyby tu byl NĚKDO co k čemu, tak by mi to řekl :-). Ale i tak díky za snahu.
AM_
Profil
tak to by me fakt zajimalo co tim myslis free domena :) kdybys ty byl co k cemu tak by ses naucil popisovat problem.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.