Autor Zpráva
dt
Profil *
Ahoj,
zkouším na pracovním serveru, který nemám možnost přenastavovat, jestli funguje error_reporting. Pomocí phpinfo() jsem zjistil, že error_reporting je nastaveno na E_ALL(local value) a 6135(master value) [kdyžtak mi rovnou prosím někdo objasněte, jaký je mezi local a master rozdíl]. Každopádně když napíšu do kódu nějaký nesmysl, čekal bych že mi to vypíše chybovou hlášku Parse error.... Jenže nic takového se nestane. V případě chyby se zobrazí jen bílá stránka, bez jediného písmenka. Pro jistotu jsem na začátek scriptu zadal error_reporting(E_ALL); a ještě pro jistější jistotu ini_set('error_reporting', E_ALL); ... ale výsledek je pořád stejný - žádná chybová hláška, jen bílo. Kde dělám chybu?


přikládám ukázku kódu:
<?
error_reporting(E_ALL);
ini_set('error_reporting', E_ALL);

nesmysl - ocekavam parse error

echo "Tento text se nevypise.. coz je pochopitelne, ale chybova hlaska bohuzel take ne";

?>
Nox
Profil
Ahoj,
zkus dát do .htaccess
php_flag display_errors on


Mě to tedy ale také někdy hází pouze bílé stránky...odvozuju z toho, že to je taková chyba, kterou si nepřebere a nějak na tom kiksne,
ale snad se vyjádří ještě někdo kdo ví víc
dt
Profil *
Nox: Tva rada bohužel nepomohla
Majkl578
Profil
parkrat se mi stalo, ze jsem udelal chybu a nevypsala se ani pres nastaveni E_ALL | E_STRICT v php.ini se zaplym display_errors. posledne co se mi to povedlo jsem napsal nekolik trid s nesmyslnou instanciaci. script ale kupodivu neskoncil zadnou chybou, ale jen prazdnou strankou (pres to ze za tim bylo jeste echo a var_dump).

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: