Autor Zpráva
Manny
Profil *
Zkouším vytvořit uploader a zkouším to na localhostu, ale nedaří se mi vůbec ty obrázky pomocí skriptu nakopírovat:
<form action="zpracuj.php" metod="post" class="jNice" enctype="multipart/form-data">
<p><label>Vyberte obrázek:</label><input type="file" name="obr" class="text-long" /></p>
<input type="submit" value="Uložit změny" />
</form>

a zpracovani v zpracuj.php:

       $adr="fotogalerie/123";
	$cil = $adr . "/" .$_FILES['obr']['name'];
	$nazev_souboru = $_FILES['obr']['tmp_name'];
	move_uploaded_file($nazev_souboru, $cil);


Ale nikdy se mi to nenakopíruje... složka 123 má nastaveny atributy na 0777 a přesto nic... nevíte kde by mohl být problém?
dRaGen
Profil
v tomhle skriptu chyba snad neni (teda já ji aspoň nevidim), ale doporučil bych se podívat co uploaduješ za soubor, konkrétně na jeho velikost ... v php.ini je položka upload_max_filesize, tak se podívej jestli neni menší než tvuj požadovanej soubor ...
pokud to sedí tak bych se podíval pomocí print_r($_POST) a print_r($_FILES) jestli se to vůbec odeslalo :)
Jinak vyplatí se používat podmínku
if ($_FILES["obr"]["error"] == UPLOAD_ERR_OK){}
pokud chceš testovat jestli se povedlo přenést soubor
Manny
Profil *
dRaGen
hm... tak nevím... chyba byla v tom formuláři, ale nevím kde...

Přepsal jsem ho a už to jde...
trichard
Profil *
Cyril a Metod sirili na vychode krestanstvi, METHOD ma zase inu ulohu, ten pracuje s formularmi...
Manny
Profil *
trichard
ach, demence...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: