Autor Zpráva
gardener
Profil
Zdravím
Potřeboval bych poradit se zrušením session, po stisknutí tlačítka, přesměruji na skript logout.php kde je něco v tomto smyslu.
<?php
session_unset();
session_unregister("prihlasen");
echo("Byl jste uspesne odhlasen");
?>


Jenže dojdu k tomu, že se poté mohu vrátit na předchozí stánku, tzn. session_unset(); nefunguje.
Jediné co mě napadlo, je věc že předtím session nastartuji, to sice funguje ale vypisuje to warning a myslím i, že to není moc dobré řešení.

Díky za každou radu.
dRaGen
Profil
mno
unset($_SESSION['prihlasen']);

nebo zrušit všechny sessiony pomocí
session_destroy();
gardener
Profil
Unset jsem již zkoušel, bezuspěchu.
Session_destroy hazí warning Trying to destroy uninitialized session
Majkl578
Profil
a kde je session_start() ?
bohyn
Profil
Jenže dojdu k tomu, že se poté mohu vrátit na předchozí stánku
Aby se nedalo vratit pres cache prohlizece tak musis mit nastavenou platnost stranek do minulosti. A jak rika Majkl578, session musis napred nastartovat abys ji mohl zrusit.
Po zruseni session bych jeste doporucil dat presmerovani pres header() aby se projevily zmeny nebo resetovat pole $_SESSION (nebo jen nepotrebne prvky).
gardener
Profil
Diky, vyreseno za pomoci tohoto tematu

http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&topic=30410&forum=9&page=-1

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: