Autor Zpráva
valecekm
Profil
Dobry den. Chtel bych se zeptat jestli by bylo mozne v php napsat nejakou ap. ktera by zvladala kontrolovat jestli jsou funkcni subdomeny? Trebas i v objekt. programovani...Proste by to fungovalo v jednom systemu a kdybych to chtel proste skontrolovat, tak bych se juknul nekde na nejakou stranku nebo stisknul tlacitko a ono by to proverilo funkcnost domeny.. jeslti nechybi trebas dulezite soubory jako index ci jine podstatne veci. Nejde mi oto aby mi to sem nekdo psal, ale oto jestli je to technicky vubec proveditelne a jeslti to php zvladne(popripade php s htaccess javascripte a podobne). Proste jestli by to bylo mozne realizovat v prog.jazycich web aplikaci a nebo by se musel pro to napsat spesl program trebas v cecku nebo tak....
Diky
AM_
Profil
mozne to urcite je, jestli pouzijes objekty nebo procedury je na tobe, je to o pristupu k tvorbe aplikace, oba postupy mohou dosahnout stejne funkcionality. Overit to, co rikas (tj existenci indexu), je teoreticky mozne, proste se zkusis pripojit (mozna pres curl, ja s tim nedelal ale na podobne veci se to pouziva) na danou domenu, a kdyz jako navrat dostanes hlavicku 200 OK a nejakou stranku, evidentne tam index je.. kdyz dostanes 403 nebo 404, index tam neni. Takhle nejak bych na to sel.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: