Autor Zpráva
=)
Profil *
Zdravim vas
pomozete mi?
ako dam aby sa vymazalo posledne pismenko napriklad odtialto?
$pismena = "ahgkdoéeeihsjvskdvnls";
cize sa vimaze "s" pretoze je posledne a pri dalsom refreshe stranky sa zasa vimaze "l" pretoze to bude posledne..
ibaze sa to nebude vymazavat s premennej ale z databazy, tu premennu som sem dal len ako priklad aby sme sa pochopili
Aesir
Profil
=):
ako dam aby sa vymazalo posledne pismenko napriklad odtialto?
$pismena = substr($pismena, 0, -1);


edit: případně použijte mb_substr, pokud je potřeba
=)
Profil *
jj strasne ti dakujem kamos
=)
Profil *
mozem este o jednu vec poprosit?

ze ak je nakonci napriklad slovo "debil" tak sa vymaze cele po refreshnuti?
bohyn
Profil
=)
ze ak je nakonci napriklad slovo "debil" tak sa vymaze...
if(substr($pismena, -5) == "debil") {
  $pismena = substr($pismena, 0, -5);
}


...po refreshnuti?
Nerozumim, zkus byt konkretnejsi
kletely
Profil
bohyn
Jednoduchšie ;)
$cisla = sub_str("debil", "", $cisla);
=)
Profil *
nerozumiem dobre tym cislam
substr($pismena, 0, -5);

ake mam dat aby sa vimazalo prve pismenko? a podla coho to zistujete?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: