Autor Zpráva
vitek.kobza
Profil *
Potřeboval bych poradit s přihlašováním, udělal sem si normálně přihlášování v php na stránku a ted bych potreboval poradit jak se da udelat aby se mi neukazal kdyz nejsu prihlasen odkaz odhlasit a kdyz su tak aby tam byl zas jen odkaz odhlasit bez tabulky na prihlaseni, uz se nevim rady :(

PS.: uvítal bych i kritiku designu

www.kobzici.wz.cz
heslo: vitek

<?php
session_start();
session_name("ahoj");
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
  <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> 
    <meta name=keywords content="Kobzovi">
   <title>family web KOBZÍCI</title>
   <link rel="stylesheet" type="text/css" href="styl.css"/>
   <link rel="shortcut icon" href="ico.ico">
  </head> 
  <body bgcolor="#4ABFFF">
    
    <center>

      <div class="box">
        <div class="box2">    
           <img border="0" src="hlavicka.png" alt="Kobzíci"> 
        </div>

      <div class="box3">
<span class="odeslat">   
<form action="index.php" method="POST">
  <a href="index.php?logout"> Odhlasit </a>   <input type="password" size="10" name="jmeno">  <input type="submit" size="10" name="odeslat" value="Odeslat"> </form>  </span> <?php if (isset($_GET["logout"])) { $_SESSION["log"] = false; } if (($_POST["jmeno"] == "kobzici") || ($_POST["jmeno"] == "vitek") || $_SESSION["log"]){ $_SESSION["log"] = true;

          switch ($_GET["page"]){
          case "index" :require_once("index.php");
                break;
          case "foto" :require_once("foto.php");
                break;
          case "sezhrac" :require_once("chorvatsko.php");
                break;
          case "tabu" :require_once("tabulka.php");
                break;  
          case "disk" :require_once("diskuze.php");
                break;  
          case "soup" :require_once("soupiska.php");
                break;  

          default: require_once("index2.php");
                break;

                                 }
                }

       else {echo("Nejste přihlášený!");} 
           ?>

      </div>
     
      <div class="box4">
        <img border="0" src="paticka.png" alt="Kobzíci"> 
      </div>

    
      </div>
  </div>
</center>
</body>
</html>
gogy27
Profil
<?if (isset($_SESSION["id"])):?>
<p><a href="odhlasit.php">Odhlásit</a></p>
<?else:?>
<p><a href="prihlasit.php">Přihlásit</a></p>
<?endif?> 


nieco take?
vitek.kobza
Profil *
no jo dik, spatne sem to vysvetlil, kdyz se chcu prohlasit aby tam byla jen kolonka na heslo, a kdyz budu prihlasen aby tam bylo jen odhlasit.
jinak dik moc, a mam takovou malo prosbicku, nemcoh bys em to prosim hodit do toho miho zdrojaku, PHP moc neovladam, dikec
MCuser*
Profil *
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=9&topic=89969
vitek.kobza
Profil *
dik, ado toho miho by to nejak zakombinovat neslo? php fakt moc neumim abychs e priznal tak spis vubec
MCuser*
Profil *
Hned prve v kode:
<?php
$login = "mcmini";
$heslo = "net";
vitek.kobza
Profil *
no jestli nejde udelat jen nejaka zmena v mim kode, aby to zmizlo
MCuser*
Profil *
Co presne chces aby zmizlo?
vitek.kobza
Profil *
no kdyz se prihlasuju aby tam nebyl odkaz odhlasit, a kdyz se prihlasim tak zas aby tam byl jen odkaz na odhlaseni
MCuser*
Profil *
<?php
$login = "mcmini";
$heslo = "net";
$heslo_md5 = md5($heslo);

    if($_POST['login_check']==true) {
      if($_POST['aky_login']==$login){
        if($_POST['ake_heslo']==$heslo){
          setcookie("PHPLoginSystemL",$login,time()+86400);
          setcookie("PHPLoginSystemP",$heslo_md5,time()+86400);
          sleep(1); //prihlasovanie trvá 1 sekundu =)
          header("Location: http://".$_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['PHP_SELF']);
        exit;
        } //ake_heslo
      } //aky_login
    } //$_POST['skontroluj_heslo']
    
if($_POST['logout']==true){
      setcookie("PHPLoginSystemL",$login,time()-86400);
      setcookie("PHPLoginSystemP",$heslo_md5,time()-86400);
      sleep(1); //odhlasovanie trvá 1 sekundu =)
      header("Location: http://".$_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['PHP_SELF']);
      exit;
}


$heslo_formular = "";
if($heslo){
  if($_COOKIE['PHPLoginSystemP']!=$heslo_md5) {
    $heslo_formular="<form method=\"POST\" action=\"".$_SERVER['PHP_SELF']."\">\n";
		$heslo_formular.="<table align=\"center\">\n";
		$heslo_formular.="<tr>\n";
		$heslo_formular.="<td width=\"100%\" colspan=\"2\">Pre zobrazenie obsahu sa prihláste</td>\n";
		$heslo_formular.="</tr>\n";
		$heslo_formular.="<tr>\n";
		$heslo_formular.="<td width=\"35%\">Login:</td>\n";
		$heslo_formular.="<td width=\"65%\"><input type=\"text\" name=\"aky_login\" /></td>\n";
		$heslo_formular.="</tr>\n";
		$heslo_formular.="<tr>\n";
		$heslo_formular.="<td width=\"35%\">Heslo:</td>\n";
		$heslo_formular.="<td width=\"65%\"><input type=\"password\" name=\"ake_heslo\" /></td>\n";
		$heslo_formular.="</tr>\n";
		$heslo_formular.="<td colspan=\"2\" align=\"center\">\n";
		$heslo_formular.="<input type=\"hidden\" name=\"login_check\" value=\"true\">\n";
		$heslo_formular.="<input type=\"submit\" value=\" Prihlási� sa \" />\n";
		$heslo_formular.="</td>\n";
		$heslo_formular.="</tr>\n";
		$heslo_formular.="</table>\n";
		$heslo_formular.="</form>\n";

  } else {
  
    $heslo_formular=" ";

  }
}

if($heslo_formular){
  echo $heslo_formular;
}
?>
gogy27
Profil
vitek.kobza
wsak teraz ti to tu vsetci piseme :) a mne sa moc nechce ti to tam naservirovat a nerad upravujem cudzie kody
vitek.kobza
Profil *
dik za tento formular ale tento nechcu, chtel ybch to do toho miho
<?php
session_start();
session_name("ahoj");
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<meta name=keywords content="Kobzovi">
<title>family web KOBZÍCI</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styl.css"/>
<link rel="shortcut icon" href="ico.ico">
</head>
<body bgcolor="#4ABFFF">

<center>

<div class="box">
<div class="box2">
<img border="0" src="hlavicka.png" alt="Kobzíci">
</div>

<div class="box3">
<span class="odeslat">
<form action="index.php" method="POST">
<a href="index.php?logout"> Odhlasit </a> <input type="password" size="10" name="jmeno"> <input type="submit" size="10" name="odeslat" value="Odeslat"> </form> </span> <?php if (isset($_GET["logout"])) { $_SESSION["log"] = false; } if (($_POST["jmeno"] == "kobzici") || ($_POST["jmeno"] == "vitek") || $_SESSION["log"]){ $_SESSION["log"] = true;

switch ($_GET["page"]){
case "index" :require_once("index.php");
break;
case "foto" :require_once("foto.php");
break;
case "sezhrac" :require_once("chorvatsko.php");
break;
case "tabu" :require_once("tabulka.php");
break;
case "disk" :require_once("diskuze.php");
break;
case "soup" :require_once("soupiska.php");
break;

default: require_once("index2.php");
break;

}
}

else {echo("Nejste přihlášený!");}
?>

</div>

<div class="box4">
<img border="0" src="paticka.png" alt="Kobzíci">
</div>


</div>
</div>
</center>
</body>
</html>
vitek.kobza
Profil *
nevite si stim rady?
vitek.kobza
Profil *
javim, ale ja PHP proste vubec neumim, nevim oco tam de :-(
gogy27
Profil
vitek.kobza
napis mi tu tvoj script na prihlasenie
MCuser*
Profil *
gogy27
#12 je jeho, #10 je moj
gogy27
Profil
MCuser*
aha cize tam netreba zadavat prihlasovacie meno ale iba heslo?

Btw ja mam trosku z toho jeho scriptu zmetok :D

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: