Autor Zpráva
Werewolf
Profil
Ahoj, jen se chci zeptat, jestli je v PHP nebo JS něco jako onRefresh... Mám totiž systém na přidávání článků (nechal jsem se včera inspirovat) a když po zapsání článku do souboru refreshnu stránku, kde se mi zobrazí, že článek byl zapsán úspěšně (z IFu), zapíše se článek znovu...
Pokud se nevyjadřuju tak, že jste to pochopili (a to já se nikdy nevyjadřuju), příklad:

1. Do inputu titulek zapíšu název článku.
2. Do inputu autor napíšu autora článku.
3. Do textarei obsah napíšu obsah článku.
4. Stisknu "Přidat/přepsat článek".
5. Přečtu si text o tom, že to bylo úspěšný.
6. Zkusim to refreshnout co se stane.
7. Refreshne se to, proměnná $article se zvětší o 1 a zapíše ten samý článek do souboru s indexem o 1 větší.
(např. "article156title.txt", "article156content.txt" a "article156author.txt", ikdyž se má uložit jen "article155title.txt", "article155content.txt" a "article155author.txt".)

Mohl by mi někdo pomoct, jak to udělat, aby se při refreshi nezapisovalo znovu?
Myslim podmínku, pokud by bylo refreshnuto, nezapisovat...

Díky, Werewolf
Johnik
Profil
Já to dělám tak, že form action nastavim na stránku, kde se mi pouze provede oěření a zápis. Při splnění všech podmínek a dobrém zápisu se automaticky přesune buď na nový článek/příspěvek nebo na stránku pro jejich psaní.
Werewolf
Profil
Johnik
Aha.. Přesune.. Taky to tak dělám, ale nenapadlo mě hned někam pisatele přesunout, aby to nemohl refreshnout... Díky
dehtak
Profil
no bude headerem
header("Location:stranka.php")
nebo html kodem
<META HTTP-EQUIV = 'Refresh' Content = '2; URL =stranka.php'>";
AM_
Profil
dehtak
headerem.
HTML kodem to neni dostatecne blbuvzdorne, najdou se mnozi uzivatele, kteri behem tech 2 vterin staci slapnout na f5.
Werewolf
Profil
dehtak
no bude headerem“„nebo html kodem
Díky za rady, ale zas takovej začátečník nejsem ;-)

AM_
staci slapnout na f5.
Souhlasím..

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: