« 1 2
Autor Zpráva
dvora21
Profil *
Prosím vás už od odpoledne se stím kutím sem utahaný a vůbec mi to nemyslí :(
Poradil by ste mi někdo kde mám chybu nebo by mi sem někdo dam svůj skript nebo
Nějaký web kde je přihlášení podle ID když má někdo ID 2 tak je admin a přihlásí se třeba do
./admin/index.php
<? include("d21.php") ?>    
<title>D21 | Přihlášení         
</title><h1>Přihlášení</h1>
<?php
//odhlášení uživatele
  if(isset($_GET['odhlasit']) && $_GET['odhlasit'] == 'yes') {
  unset($_SESSION['prihlasen']);
  unset($_SESSION['uziv-jmeno']);
  unset($_SESSION['uziv-heslo']);
}
//kontrola přihlášení uživatele
  if(!isset($_SESSION['uziv_jmeno'])){
  $_SESSION['prihlasen']=0;
  }else{
  $_SESSION['prihlasen']=1;
  }
//Přihlášení uživatele
 if(isset($_POST['jmeno'])){ //Zkontrolujeme jmeno
    include "mysql/mysql.php"; //Pripojime se do dtb.
        $nick = $_POST['jmeno']; //Do proměnné dbjmeno dáme jméno z formulaře
        $heslo = md5($_POST['heslo']); //Do proměnné dbheslo dáme heslo z formulaře
//Připojíme se do databáze a vytáhneme zní ověření zda jmeno a heslo souhlasí.
        $pripoj = MySQL_Query("SELECT * FROM users WHERE nick = '$nick' and heslo = '$heslo'") or die (mysql_error());
            $zaznam = mysql_fetch_array($pripoj); 
                if($zaznam['nick']== $nick){ 
                
                    if ($_SESSION['prihlasen'] = 2)
echo "Je admin";
if ($_SESSION['prihlasen'] == 1) 
echo "Je redaktor";
if ($_SESSION['prihlasen'] == 2) 
echo "je iba uzivatel";
                    $_SESSION['uziv-jmeno'] = $zaznam['nick']; //Uložíme si do session jmeno
                                        $_SESSION['uziv-id'] = $zaznam['id'];  //Uložíme si do session pořadí uživatele
                    $_SESSION['uziv-heslo'] = $zaznam['password'];  //Uložíme si do session heslo
                
                     
                }else{
        $_SESSION['prihlasen'] = 0;
            
                    
                }
        mysql_free_result($pripoj);
}
include "mysql/mysql.php";
echo"<p>$zaznam[username]</p>";
?>
<?php
      /*
      * Vypiseme zda je uzivatel prihlasen, pokud ano tak jeho jmeno...
      * V přihlašovacím skriptu jsme nastavili $_SESSION['prihlasen']=1, pokud se $_SESSION['prihlasen'] opravdu rovná jedničce, uživatel je přihlášen.
      */
        if (($_SESSION['prihlasen'] == 1)or isset($_SESSION['uziv-jmeno'])) {
          echo "<font color='white'>Uživatel:</font><strong><font color='#FFCC00'> ".$_SESSION['uziv-jmeno'] . " </font></strong><br><br>
&nbsp;&nbsp;<img src='tip-liga_soubory/images/sipka.bmp'> <a href='index.php?odhlasit=yes'> Odhlásit se</a>";
        }else{  
     
echo "<form method=\"post\">
<img src=\"style/log-name.bmp\" border=\"0\" alt=\"Name:\">&nbsp;<input type=\"text\"  name=\"jmeno\" size=\"15\" maxlength=\"32\"/><br/>
<img src=\"style/log-pass.bmp\" border=\"0\" alt=\"Heslo:\">&nbsp;<input type=\"password\" name=\"heslo\" size=\"15\" maxlength=\"32\"/><br/><br/>
<center><input type=\"submit\" name=\"login\" value=\"Přihlásit se\"/></center>
</form>";
 }
      ?>
« 1 2

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: