Autor Zpráva
monsieur_duc
Profil
Ahoj!
Když odešlu data z formuláře a poté zmáčku F5 na refresh stránky, data se znovu odešlou..
Jak udělám, aby se to tak nedělo jestli to jde?
Aby se nějak vymazala ta "paměť" ve které data z formuláře jsou uložené.
Díky
Majkl578
Profil
presmerovat pomoci header
monsieur_duc
Profil
Majkl578
jo to jsem zkoušel ale napíše mi to headers are already sent..
noo. a přitom to tam nikde nemam.. jako že by se to pomocí header přesměrovávalo
monsieur_duc
Profil
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /3w/wz.cz..........) in ........ on line 191
Majkl578
Profil
monsieur_duc
header musi byt pred jakymkoliv vystupem, vadi i jedina mezera..
monsieur_duc
Profil
Majkl578
jinak to třeba nejde? :-(
monsieur_duc
Profil
mam to:
} else {
header ("Location: http://". $_SERVER['HTTP_HOST'].
dirname($_SERVER['PHP_SELF']). "/hlavni.php");
exit();
}
monsieur_duc
Profil
monsieur_duc
a píše to že headers already sent
panther
Profil
monsieur_duc
copak ti to Majkl578 nenapsal jasně?

header musi byt pred jakymkoliv vystupem, vadi jedina mezera..
monsieur_duc
Profil
panther
no já to nějak nepobral...
co tam mam špatně?
Majkl578
Profil
monsieur_duc
vystup pred headerem. treba nejake echo? nebavime se ted o funkci header, ale o scriptu PRED ni.
monsieur_duc
Profil
Majkl578
if ($objekt_vysledku)
{
header ("Location: http://". $_SERVER['HTTP_HOST'].
dirname($_SERVER['PHP_SELF']). "/secret.php");
exit();
}


Jestli to dobře chápu, žádnej výstup tam nemam
panther
Profil
monsieur_duc
zkus si o té funkci něco přečíst..
AM_
Profil
headers already sent by (output started at /3w/wz.cz..........) in ........ on line 191
ta vytečkovaná část závorky obsahuje řádek, na kterém ti začíná datový výstup. Tak musíš to PHP nacpat před něj.
dRaGen
Profil
dej
ob_start()
na začátek,
flush()
na konec a máš vystaráno :-))
Majkl578
Profil
dRaGen
prasacke reseni, nenavidim lidi, kteri se problem snazi obejit misto aby ho vyresili...
AM_
Profil
prasacke reseni, nenavidim lidi, kteri se problem snazi obejit misto aby ho vyresili...
Záleží na situaci. Pokud máš stránku, která nemá enormě velký výstup, není důvod output buffer nepoužít. A vzhledem k tomu, že ten chudák (bez urážky), co ten topic vytvořil, má problém pochopit, co znamená, že má výstup ještě před odesíláním hlaviček, chci vidět, jak ten problém bude "řešit" a přepíše si celý kód tak, aby headery posílal nejdřív.
monsieur_duc
Profil
AM_
no jo :-)
monsieur_duc
Profil
AM_

někdy se třeba i začíná ne?
nemužu bejt hned tak dobrej jak ostatní tady
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.