Autor Zpráva
Sekys
Profil *
Ahoj,
PHPecku sa venujem uz dlchsiu dobu ,pracujem uz s mysql a zo zlozitejsimy scriptamy ,
takze niesom v tom zaciatocnik ale dnes ma zarazila uplne jednoducha vec a to su bodky.
Pracoval som na na formulary a formular nechcel vobec odosielat data...
A potom som na to prisiel,mal som jednumalicku medzeru na viac.....
(medzi . '-del)
echo '<form id="' . $rank .'-del-form" method="post" action="' . adresa() .'">'; //dobre

echo '<form id="' . $rank . '-del-form" metdod="post" action="' . adresa() .'">'; //zle

Mohly by ste mi napisat ako to je vlastne s tymy bodkamy alebo napiste adresu kde si to znova prestudujem.
Doteraz som sy mysles ze je to jedno ako napisem bodky ci s medzeramy alebo bez....
Jake Cooney
Profil
echo('string' . $var . 'string');
echo('string'.$var.'string');


To jsou dva totožný zápisy.
panther
Profil
Sekys
já teda nevím, jestli se nejedná jen o překlep tady, ale nedá mi to nezeptat se.

echo '<form id="' . $rank . '-del-form" metdod="post" action="' . adresa() .'">'; //zle
pochopitelně může jít o překlep, ale pokud jsi kód kopíroval z editoru, kde tvoříš..
Sekys
Profil *
No jasne !! neslo tam o bodky ....dakujem za najdenie chyby :)
uplneprimitivna chyba ja som na to pozeral cely den xD
blaaablaaa
Profil
Sekys
a pritom stacilo vysledek jen projet validatorem ;)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: