Autor Zpráva
monsieur_duc
Profil
Ahoj
Zkoušel jsem si napsat anketu..
Měla by fungovat žádnou chybu jsem tam já, ani kamarád který je o dost zručnější v PHP než já nenašel...
tady je kód hlasuj.php:
if (isset($_POST['odeslat'])){
$uzjm = $_POST['uziv_jm'];
$ip = $SERVER['REMOTE_ADDR'];
$moznost = $_POST['moznost'];

$sql4="INSERT INTO anketa (uziv_jmeno,moznost,ip,datum) VALUES ('$uzjm','$moznost','$ip',NOW())";
$zapis=mysql_query($sql4);

if ($zapis){
header ("Location: http://". $_SERVER['HTTP_HOST'] ."/anketa.php");
exit();
} else {
echo '<p>chyba</p>';
}
}

Díky za každou radu
ninja
Profil
A pripojeni k MySQL mate kde?
Cargas
Profil
Zapomnel jsi v databazi na :

ID - Auto increment
monsieur_duc
Profil
ninja

to tam mam nahoře require_once('mysql_spojit.php'); tím to není..

Cargas
nn na to jsem nezapomněl ;-) to tam mam
Cargas
Profil
tak si vypis hodnoty
$uzjm
$ip
$moznost

treba se ti nezapisuji



zkontroluj si u ID auto increment
monsieur_duc
Profil
Cargas
už jsem na to přišel..
taková blbost radši se nebudu chlubit :-)
ale..
jde nějak udělat že se obrázek načte tolikrát, kolik je procent? nebo nějak abych udělal sloupec který se bude zvětšovat nebho zmenšovat podle procent?
Cargas
Profil
zjistis si pomoci mysql_num_rows pocet zaznamu v databazi
$num=mysql_num_rows($sql4);


a pak uz jen matematika zakladni skoly ;)
monsieur_duc
Profil
jj už jsem si s tim pohrál než jsem se sem podíval =)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.