Autor Zpráva
severus
Profil
Hezký den,

mám nainstalován xampp, dole na liště svítí ikona, zdá se, že všechno funguje, ale v prohlížeči se mi stále nezobrazuje PHP.
Netušíte, kde by mohla být chyba a jak tuto chybu napravit ?
Nevím, zda je to důležité, ale používám prohlížeč je IE. I to je vlastně divné, protože jako výchozí mám nastavenou Mozillu.

Děkuji velice :-)

Pokus jsem to zařdil do špatné kategorie, tak se omouvám
panther
Profil
severus
přistupuješ k PHP souborům přes localhost?
severus
Profil
no, to já nevím... ale myslím, že ano, protože jsem nikde na internetu nic neregistroval...
panther
Profil
severus
ale myslím, že ano, protože jsem nikde na internetu nic neregistroval...
ne.

Když zadáš do browseru localhost, dostaneš se na server (xampp). Pokud do adresáře xampp/htdocs/xampp nahraješ soubor php, uvidíš ho tam a můžeš ho spustit.
severus
Profil
jak to nahraju? složku jsem našel, ale to je všechno.

Neexistuje nějaký jiný způsob, jak to udělat ?

Třeba se někde zaregistrovat, tohle mi fakt nejde :'-(
panther
Profil
severus
Třeba se někde zaregistrovat, tohle mi fakt nejde :'-(
ne. Kde by ses chtěl registrovat, když je to lokální server?

jak to nahraju? složku jsem našel, ale to je všechno.
pokud někde php soubor máš, tak ho do té složky jen zkopíruješ
panther
Profil
severus
případně se podívej třeba sem, je tam napsáno, jak s xamppem zacházet.
severus
Profil
Děkuji, budu se držet toho článku a napíšu, jen když mi něco fakt nepůjde :-)
zuzak
Profil *
ahoj mam taky stim to programem probém normalne to funguje ale kdyz zadam treba
http//localhost/obrazky.php?strana=1 tak to vubec nereaguje nevite cim to muze byt? diky
zuzak
Profil *
ahoj mam taky stim to programem probém normalne to funguje ale kdyz zadam treba
http//localhost/obrazky.php?strana=1 tak to vubec nereaguje nevite cim to muze byt? diky
panther
Profil
zuzak
http//localhost/obrazky.php?strana=1
http://
když už :-)
zuzak
Profil *
javim že tam má bejt dvojtečka akorad jsem se překlep ale nejdeto stejně
nightfish
Profil
javim že tam má bejt dvojtečka akorad jsem se překlep ale nejdeto stejně
tomáš blbý
podle popisu tomůže být čímkoliv neboněčím jiným
takžezkustrochu lépe popsat svůj problém
keeehi
Profil
zuzak:
co to znamená nereaguje?
1) stránka se vůbec neobjeví (bílá stránka)
Mohlo se například stát, že se ve scriptu vyskytla chyba a je zakázán výpis chyb

2) stránky se objeví, jen v ní něco chybí
Pravděpodobně je script napsán pro nastavení register_globals=on ale ty je máš vypnuté
2a) buď v scriptu nahradíš proměnné $strana za $_GET['strana']
2b) někam na začátek souboru přidáš $strana = $_GET['strana'];
2c) nebo najdeš soubor php.ini a v něm změníš register_globals=off na on

vzhledem k obecnosti dotazu přesněji poradit nemůžu
zuzak
Profil *
to of na on jsem udělal a pořad nic
a skrit vy pada asi takto budese jmenovat třeba soubor.php

když to napíšu mimo skryptu php tak se mi text ukaže


a když dám soubor.php?text=1 tak se mi pořad ukazuje pouze co je mimo php skript a ne co je vněm
a jsem si jist že ten skript musi fungovat skoušel jsem ho ve vertigo.tam mi zase bohužel my nejde nastavit mysql
a jestli znaš jiny skript jak bych mohl strankovat a aby byl funkční v tomto programu tak mi ho řekni
protože tomu proměnné $strana za $_GET['strana'] vubec nerozumim předem ti děkuji zaradu ja už jsem fakt bezradný dik



if ($text=1=""):
print "tohle už se ne ukaže.";
endif;
zuzak
Profil *
Oprava:

if ($text=="1"):
print "tohle už se ne ukaže.";
endif;
zuzak
Profil *
dik už to funguje bylo to tim
$_GET['strana']

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: