Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
gardener Profil |
#1 · Zasláno: 21. 2. 2009, 19:47:45
Zdarvím mám problém s automatickým odhlašováním, porovnávám pomocí timestamp a strtotime a podle toho nastavuji session.
Když ale napíši toto, tak ani vypšení doby a refresnutí stránky se nic neprovede. V čem mohu dělat prosím chybu? Díky za každou radu. <?php sleep(1); //initialize the session session_start(); $_SESSION["access_time"] = time(); if ($_SESSION["access_time"] < strtotime("-2 seconds")) { $_SESSION["prihlasen"] = 0; } if (($_SESSION['prihlasen'] != 1)) { $id=session_id(); echo("$id"); die("Neplatne prihlaseni-vaše IP adresa byla zaznamenána do logovacího protokolu"); } ?> |
||
reduxcz Profil * |
#2 · Zasláno: 21. 2. 2009, 20:53:56
auto logout u session je blbost na x-tou... Myslim ze nikdo nema otevreny prohlizec nejak extremne dlouho, jednou ho zavre a mas to...
Toto bych fakt nikdy neresil... A z toho kodu sem nejak nepochopil ceho chces dosahnout, co znamena -2 seconds? Jestli me unikl vyznam fce strtotime tak sry :-) |
||
Aesir Profil |
#3 · Zasláno: 21. 2. 2009, 21:10:11
gardener:
Není jednodušší nastavit dobu platnosti cookie ve které se drží session ID? |
||
gardener Profil |
#4 · Zasláno: 21. 2. 2009, 21:25:47
A co když má uživatel cookies zakázany?To přeci pak nepůjde.
reduxcz: Nepochopil jsem, co jsi myslel tím na X-tou? |
||
Aesir Profil |
#5 · Zasláno: 21. 2. 2009, 21:37:21
gardener:
„A co když má uživatel cookies zakázany?To přeci pak nepůjde. “ Pokud podporujete i tuto možnost, hledejte session.gc_maxlifetime |
||
Medvídek Profil |
#6 · Zasláno: 21. 2. 2009, 21:42:41
V aplikaci mojebanka od KB to mají nějak řešeny, jelikož když dýl nic nedělám, tak vyskočí alert aokno o nečinnosti a a utomaticky mě to odhlásí.
|
||
gardener Profil |
#7 · Zasláno: 21. 2. 2009, 22:12:35
Jenže já vůbec cookies co se týče loginu používat raději nechci.Opravdu bych to raději vyřešil pomocí session..
|
||
SwimX Profil |
#8 · Zasláno: 21. 2. 2009, 22:16:48
gardener
session a cookies jsou úzce spjaty. tady se něco málo řešilo: http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&topic=30410&forum=9&page=-1 #14 <?php //nastavíme dobu platnosti session ini_set('session.gc_maxlifetime',300); //300 = 5minut //nastartujeme session session_start(); ?> |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0