Autor Zpráva
had
Profil *
ahoj,

narazil jsem na docela zajímavý problém asice že bych rád zjistil délku písničky (většinou jsou to mp3). Jde to nějak udělat za pomocí php, nebo javascriptu? Nebo jakou technologií to můžu udělat? potřebuju to samozřejmě na webu, takže techniky c a c++ asi padají...

budu rád za zdrojáky nebo i odkazy na téma. Google mlčí.

Díky Had
ninja
Profil
Evidentne hledate spatne, po minute jsem nasel:

http://pear.php.net/package/MP3_Id/docs/1.2.1/MP3_Id/MP3_Id.html

http://getid3.org/
had
Profil *
hm... asi jo... díky za pomoc

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: