Autor Zpráva
Mch81
Profil
zdravim muze nekdo pomoci, mam stranku, na ktere si muzu nastavit filtr, ze ktereho potom z databaze vyskoci data a na stejne strance se vypisi do tabulky, kdyz kliknu na nejaky zaznam, tak se mi otevre detail opet na stejne strance, ale kdyz dam zpet v prohlizeci vyskoci hlaska znova odeslat, da se to nejak obejit, aby ta hlaska nevyskocila, ale naopak se zobrazila puvodni stranka, kde byl vypis z databaze.
ninja
Profil
Duvod je ze formular odesilate pomoci metody POST. Zkuste pouzit GET, pripadne po prijmuti POST dat uzlote hodnoty do SESSION a provedte reload stranky s naslednym nactenim dat ze SESSION.
Mch81
Profil
diky, get funguje, ale je to zbytecne dalsi nebezpeci. Zkusim to hodit do session.
Mch81
Profil
jeste jeden dotaz, umim ulozit do session jednu promennou
$_SESSION["filtr"] = $prom;
, ale kdyz tam chci dostat tech promennych vice, tak nevim jak, muzete me nekdo nasmerovat. Diky moc
Mch81
Profil
nebo musim pro kazdou promenou vytvorit novou session?
kajaman
Profil
$_SESSION je pole, pro každou proměnnou přidáš nový prvek do pole:

$_SESSION['uzivatel'] = 'franta';
$_SESSION['prava'] = 'admin';
Mch81
Profil
diky
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.