Autor Zpráva
help
Profil *
$login je cookie['login'] a zapisujem do db a moj problem:
ak uz v db v stlpci "user" uz je $login tak sa spravi
mysql_query("UPDATE..
a ak tam estenieje tenlogin tak sa spravi
mysql_query("INSERT..

pomozte pls
gogy27
Profil
a v com ti akoze mame pomoct?
help
Profil *
ved ako to mam spravit
gogy27
Profil
sa mi zda ze staci napisat UPDATE ono samo sa tam ten login zapise alebo
if ($niecozdb['login'])
mysql_query("UPDATE..
else
mysql_query("INSERT..
help
Profil *
a ked xem upravit viac stlpcov tak ako?

napriklad UPDATE `bla` SET nieco1,nieco2 values $nieco1,$nieco2? alebo ako sa robi hromadne updatovanie?
gogy27
Profil
takto jak si pisal ale do zatvoriek atd...
help
Profil *
a na tomto je co zle?
mysql_query("UPDATE `nieco` SET `bla1=$bla1`, `bla2=$bla2`, `bla3=$bla3` WHERE `user`='$user'");

lebo mi to nejde
gogy27
Profil
mysql_query (UPDATE `bla` SET (nieco1,nieco2) values ( '$nieco1', '$nieco2') WHERE `user`='$user'");

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: