Autor Zpráva
gardener
Profil
Zdravím
Měl bych jeden dotaz. Nevíte někdo o nějaké hotové třídě pro automatizaci získávání údajů z MP3 alb.
Jde mi o to, že každý měsíc aktualiziji seznam MP3 a poté ho xporuji do aplikace, nicméně je to celkem úmorné, pořád MP3 oteřít ve Winampu, zobrazit si info a to zkopítovat do seznamu.
Za jímalo by mne, zda existuje nějaké hotové řešení v PHP, nebo nějaký hezký článek?
Představa je taková že zadám adresář ->skript nahhlédne do každé složky->z prvni mp3 v danem adr. na kterou narazi, vytahne dta. jako intepret,album,styl a rok vydani(pokud existuji) a hned pote slozku opusti a jde na dalsi...etc..

Děkuji za jakoukolliv radu.
Joker
Profil
gardener
Chce to nějaký skript na zpracování ID3 tagů :-)
Ale i kdyby to nebylo v PHP, tak určitě bude existovat nějaký účinnější nástroj, než všechno otevírat ve WinAmpu
DJ Miky
Profil
Pokud máš možnost instalovat rozšíření, můžeš použít rozšíření ID3.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: