Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Tomasson Profil * |
#1 · Zasláno: 18. 7. 2005, 19:50:56
Ahoj mám malý problém z "vytěžením"dat ze souboru.Mám soubor.dat kam se my z formuláře zapisují data ve formátu
datum|jmeno|spz|datum|jmeno|spz.....atd.a tak pořád dokola podle toho jak pořád vyplňuji daný formulář. No a teď bych potřeboval jednotlivé popožky vyexportovat do tabulky umístěné v html stránce.Vim akorát jek vytěžit jednotlivé byty nabo jednotlivé řádky,ale vevím jank vytěžit jednotlivé položky. dík Tomas |
||
Havel-st Profil * |
#2 · Zasláno: 18. 7. 2005, 21:05:18
kdysi jsem používal tohle:
<?php $nazev="soubor.dat"; $row = 1; if (file_exists($nazev)) { $file_csv = fopen ($nazev, "r"); echo "<table>\n"; while ($data = fgetcsv ($file_csv, 100000, ";")) { echo "<tr>"; $num = count ($data); echo "<td>".$row.".</td>"; for ($c=0; $c<$num; $c++) { echo "<td>".$data[$c]."</td>"; } $row++; echo "</tr>\n"; } echo "</table>\n"; fclose ($file_csv); } else { echo "soubor neexistuje<br>\n"; } ?> |
||
Havel-st Profil * |
#3 · Zasláno: 18. 7. 2005, 21:13:30
jé, místo středníku napiš |
while ($data = fgetcsv ($file_csv, 100000, "|")) { |
||
Tomasson Profil * |
#4 · Zasláno: 19. 7. 2005, 05:58:56
Zatim dík za typ.Vyzkoušim a určitě se jaště ozvu z dalšími problémy.:-)
cus |
||
Tomasson Profil * |
#5 · Zasláno: 19. 7. 2005, 07:56:34
FUNGUJE :-)
Jen v řádcích if (file_exists($nazev)) { $file_csv = fopen ($nazev, "r"); je menší chybička. Takhle je to správně if (file_exists("nazev.dat")) { $file_csv = fopen ("nazev.dat", "r"); cus |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0