Autor Zpráva
Werewolf
Profil
Ahoj, vytvořil jsem si registraci, ale když ji vyplním a odešlu, přesměruje mě to na Google, což znamená, že se něco nepovedlo.
Mohl by někdo poradit, co? Kód:
<?php
// Povinný
$user = @$_POST['username'];
$pass = @$_POST['password'];
$verifypa = @$_POST['passverify'];
$mail = @$_POST['email'];
$gender = @$_POST['gender'];
// Nepovinný
$name = @$_POST['name'];
$surname = @$_POST['surname'];
$icq = @$_POST['icq'];
$jabber = @$_POST['jabber'];
$skype = @$_POST['skype'];
$msn = @$_POST['msn'];
$www = @$_POST['www'];
$phone = @$_POST['phone'];
$state = @$_POST['state'];
$born = @$_POST['born'];
$ints = @$_POST['ints'];
$age = @$_POST['age'];
$say = @$_POST['say'];
$job = @$_POST['say'];
// Jiný
$show = @$_POST['show'];
if ($show == "ok") {
if (!empty($user) && !empty($pass) && !empty($verifypa) && !empty($mail) && $pass == $verifypa) {
$conn = mysql_connect("*********", "*******", "****") or die("Nepodarilo se pripojit k databszi.");
$sel = mysql_select_db("**");
$val = "(user, pass, mail, gender";
if (isset($name)) { $val .= ", name"; }
if (isset($surname)) { $val .= ", surname"; }
if (isset($icq)) { $val .= ", icq"; }
if (isset($jabber)) { $val .= ", jabber"; }
if (isset($skype)) { $val .= ", skype"; }
if (isset($msn)) { $val .= ", msn"; }
if (isset($www)) { $val .= ", www"; }
if (isset($phone)) { $val .= ", phone"; }
if (isset($state)) { $val .= ", state"; }
if (isset($born)) { $val .= ", born"; }
if (isset($ints)) { $val .= ", ints"; }
if (isset($age)) { $val .= ", age"; }
if (isset($say)) { $val .= ", say"; }
if (isset($job)) { $val .= ", job"; }
$val .= ")";
$ins = "('$user', '$pass', '$mail', '$gender'";
if (isset($name)) { $ins .= ", '$name'"; }
if (isset($surname)) { $ins .= ", '$surname'"; }
if (isset($icq)) { $ins .= ", '$icq'"; }
if (isset($jabber)) { $ins .= ", '$jabber'"; }
if (isset($skype)) { $ins .= ", '$skype'"; }
if (isset($msn)) { $ins .= ", '$msn'"; }
if (isset($www)) { $ins .= ", '$www'"; }
if (isset($phone)) { $ins .= ", '$phone'"; }
if (isset($state)) { $ins .= ", '$state'"; }
if (isset($born)) { $ins .= ", '$born'"; }
if (isset($ints)) { $ins .= ", '$ints'"; }
if (isset($age)) { $ins .= ", '$age'"; }
if (isset($say)) { $ins .= ", '$say'"; }
if (isset($job)) { $ins .= ", '$job'"; }
$ins .= ")";
$sql = "INSERT INTO users $val values $ins;";
if (mysql_query($sql)) { Header("Location: http://www.seznam.cz/"); } else { Header("Location: http://www.google.cz/"); }
} else {
echo('<input type="hidden" name="show" value="ahoj">');
$error = "Registrace nebyla úspěšná:\\n";
if (empty($user)) { $error .= " - Uživatelské jméno nebylo zadáno\\n"; }
if (empty($pass)) { $error .= " - Heslo nebylo zadáno\\n"; }
if (empty($verifypa)) { $error .= " - Kontrola hesla nebyla zadána\\n"; }
if (empty($mail)) { $error .= " - Email nebyl zadán\\n"; }
if (empty($gender)) { $error .= " - Pohlaví nebylo zadáno\\n"; }
if ($pass != $verifypa) { $error .= " - Hesla nejsou shodná\\n"; }
echo("<script>alert('".$error."');</script>");
}
}
?>


K vyzkoušení zde: http://csaprima.wz.cz/db/reg2.php

Díky, Werewolf




Edit: Proměnná $sql vypadá po odeslání takto:
INSERT INTO users (user, pass, mail, gender, name, surname, icq, jabber, skype, msn, www, phone, state, born, ints, age, say, job) values ('Werewolf', 'omfgnewim', 'TomAgrav@seznam.cz', 'm', '', '', '', '', '', '', '', '', '', '', '', 'nechci', '', '');
fuckin
Profil *
kde vidis nejaky google? To jako myslel stranku 404 ?
Nevim jak tobe ale me to vyhodi chybu ze se nelze pripojit k db ..
Werewolf
Profil
cože?
Werewolf
Profil
omlouvám se, chybička v hesle - překlep
Werewolf
Profil
V případě, že se nepovede zápis do databáze, jsem tam dal přesměrování na Google. Pokud se zápid povede, přesměrujeto na Seznam.
SwimX
Profil
Werewolf
if (mysql_query($sql)) { Header("Location: http://www.seznam.cz/"); } 
else {
//místo toho:  Header("Location: http://www.google.cz/");
echo $sql."<br>".mysql_error();
 }
SwimX
Profil
fuckin
kde vidis nejaky google? To jako myslel stranku 404 ?
google vidím, stačí koukat. 404 != google

Nevim jak tobe ale me to vyhodi chybu ze se nelze pripojit k db ..
no možná by bylo dobrý ty Werewolfovi **** vyměnit za platné údaje :))
Werewolf
Profil
SwimX
google vidím, stačí koukat.
fuckin nejspíš nečetl kód...
Jinak díky, SwimXi

no možná by bylo dobrý ty Werewolfovi **** vyměnit za platné údaje :))
To byl překlep. Jinak, proč bys chtěl moje heslo do db?
Werewolf
Profil
Cha-chá!
SwimXi, moc Ti děkuji..
Já ale (badwords.txt na mě číhá - nebudu to sem psát)! Já jsem se přepsal v názvu sloupce v DB...
SwimX
Profil
Werewolf
já ho nechtěl, reagoval jsem na to, že fuckinovi nejde připojit do databáze (podle mě opsal celý tvůj skript a připojoval se na server *****, s uživatelem: *** atd.)
Pokud ale testuješ na localhostu pak se s tim nemusíš hvězdičkovat.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: