Autor Zpráva
Fic
Profil
Ahoj,
udělal jsem jednoduchý e-shop bez registrace, uživatel je po ukončení nákupu vyzván vyplnit formulář se jménem a adresou.

1. jak mám uchovat informace z formuláře pro další stránky (bude tam ještě zobrazení objednávky a potvrzení obchodních podmínek)
- přes session nebo je lepší přes skrytá pole (hlavně myslím co se týče bezpečnosti, samozřejmě by to bylo přes post).

2. stačí z hlediska bezpečnosti regenerate session na každé stránce?

3. objednávku posílat na mail nebo spíše ukládat do databáze? Případně jak moc spolehlivá je fce mail (zda se dá zjistit jestli nenastal někde problém ...) .

Díky moc
SwimX
Profil
Fic
jsem pro ukládání do skrytých polí pokud toho není moc.

funkce mail vrací true při odeslání takže $mail = mail(); if($mail) echo "odeslan"; ...
ale ukládal bych si do db. Může nefungovat SMTP servr, můžete si mejl smazat..

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0