Autor Zpráva
Jarko
Profil *
Ahoj
proc mi nezrusi tohle vsechny session?

session_destroy();

zkousel jsem i unsset $_SESSION;

ale taky ne.. tak jak mam odstranit vsechny sessions?

diky
bohyn
Profil
Jarko
Tohle by melo fungovat. Pokud po session_destroy() nasleduje presmerovani tak neni unset() nutny.
session_start();
session_destroy();
unset($_SESSION);
Nox
Profil
Případně ještě zrušit session id cookie...ale...nevím, nevytvoří se ti ty session zase někde? Dej hned za destroy var_dump ($_SESSION)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: