Autor Zpráva
dvora21
Profil *
Prosím vás mám v DB tabulku users a v ní Name a Heslo hledám přihlášení který to ověřuje a přihlásí se pokud má ID 0 tak skočí na hlavni stránku a přibudou mu neake odkazy a pokud má ID 1 tak skočí do ./admin/index.php jako administrator děkuji.
Medvídek
Profil
Velice pěkná věta. Musel sem jí číst 3, než sem (možná) pochopil.

if($id==0) header('Location: admin/index.php');
elseif($id==1) header('Location: index.php');


Dále bych asi nastavil SESSION.
panther
Profil
dvora21
nikde jsem nenašel otázku (hledal jsem podle známého znaku „?“ na konci věty).
Aesir
Profil
dvora21:
Proč nepoužít nějakou již hotovou knihovnu než vymýšlet znovu kolo...a ještě dost kostrbaté. Vizte například knihovnu v Pear, ostatní knihovny napoví google.
Joker
Profil
dvora21
Prosím vás mám v DB tabulku users a v ní Name a Heslo hledám přihlášení který to ověřuje a přihlásí se pokud má ID 0 tak skočí na hlavni stránku a přibudou mu neake odkazy a pokud má ID 1 tak skočí do ./admin/index.php jako administrator děkuji.
Hmm, tak díky za informaci.
Mimochodem, není tohle už alespoň třetí vlákno na tohle téma v poslední době?
dvora21
Profil *
Medvídek
Díky toto jsem měl na mysli.

Joker
Nevím za jaké informace a mimochodem nemáš jackpot :D
SwimX
Profil
Joker
Mimochodem, není tohle už alespoň třetí vlákno na tohle téma v poslední době?
Zřejmě dvora21 něco dělá :))

dvora21
Vždy když už večer nemám co dělat procházím si tato vlákna, a čtu si tvé příspěvky. Jsi jedinečný v pokusu o položení dotazu.
dvora21
Profil *
SwimX
Snažim se udělat přihlášení což mi na 80% nejde :(
Pročetl jsem linuxsoft a je mi to celkem k h**nu :-|

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: