Autor Zpráva
T4nn3r
Profil *
Poradte jak zjednodusit tento zdrojak ... nacpat databazi do pole a pak ji tahat pres for mi prijde divny, ale o nicem lepsim nevim ...
Diky

<?
$Soubory=mysql_query("SELECT * FROM SOUBORY ");
$SouboryPocet=mysql_num_rows($Soubory);
echo "pocet zaznamu:  $SouboryPocet";
  if ($SouboryPocet!=0)
    {
     $Xpocet=0;
     $XPopisSouboru= array ();
        while ($SouborySQL = MySQL_Fetch_Array($Soubory))
           {
              
              $XPopisSouboru[1][$Xpocet]=$SouborySQL["SOUBORY_ID"];
              $XPopisSouboru[2][$Xpocet]=$SouborySQL["SOUBORY_NAZEV"];
              $XPopisSouboru[3][$Xpocet]=$SouborySQL["SOUBORY_POPIS"];
              $Xpocet++;
             
           }
     }
     

$nas_sou="index.php";
$handle=opendir('.'); 
$i=0;
while (false!==($file = readdir($handle))) 
{ 
    if ($file!="."&&$file!=".."&&!is_dir($file)&&$file!=$nas_sou) 
    { 
        $soubor[$i]="$file";
        $i++;
    } 
}
closedir($handle); 
function vypis($s)
{
       echo "<table>\n";
       for($i=0;$i<count($s);$i++)
       {
        echo "<tr><td>";
        echo '<a href="'.$s[$i].'">'.$s[$i].'</a>';
        echo "</td>";
        
        for ($countx=0; $countx>=$SouboryPocet; $countx++)
        {
          echo "x=$countx";
          if ($XPopisSouboru[2][$countx]==$s[$i])
          {
            echo "<td> $XPopisSouboru[2][$countx] </td>";
            break ;
          }
          else
          {
            if ($countx==$SouboryPocet)
            {
            echo "<td>Popis zatim neni</td>";
            break ;
            }
          }
        }
        echo "</tr>\n";
       }
       echo "</table>\n";
}

echo "<hr>Soubory:<hr>\n";
vypis($soubor);
?>
tiso
Profil
T4nn3r - takže ty vytiahneš do poľa všetky popisy súborov z databázy, potom vytiahneš všetky súbory z adresára a potom prechádzaš pole súborov a chceš k nemu vypísať popis prechádzaním poľa popisov? No ty koki...
Chceš píšem preto, lebo to pole popisov vôbec nepredávaš tej funkcii vypis()...
T4nn3r
Profil *
jn ted uz to vidim ve 4 rano mi to moc nemyslelo... uz to facha, ale jak to zjednodusit ?
T4nn3r
Profil *
.. popripade to napsat lepe ..
T4nn3r
Profil *
popripade jak to udelat jinak ...
tiso
Profil
T4nn3r - pre začiatok si rozmysli či naozaj potrebuješ všetky 3 údaje(id, nazev a popis) z databázy a vysvetli čo chceš vlastne dosiahnuť.
Ešte by ma zaujímalo čo v tej databáze máš, a či to chceš vypísať len pre tento jeden adresár, alebo pre nejaké ďalšie. Skrátka podrobnejší popis problému.
T4nn3r
Profil *
Mam udelany upload souboru php, pri uploadovani dany uzivatel napise k danemu souboru popis. ten se ulozi do sql. Sql obsahuje ID (to by tam prakticky byt nemuselo) jmeno souboru pro asociaci k souborum, a popis daneho souboru. Bude to jen pro tento adresar.

Je to pro partu wowkaru, aby si meli kam uploadovat addony...
T4nn3r
Profil *
jinak v databazi mam momentalne toto ...
INSERT INTO `SOUBORY` (`SOUBORY_ID`, `SOUBORY_NAZEV`, `SOUBORY_POPIS`) VALUES 
(1, 'OneBag-r80504.1.zip', 'Zobrazí všechny batohy jako jeden celek'),
(2, 'Gatherer-3.1.9.zip', 'Program který si vytváří databázi u miningu, herbalismu, truhly atd ...'),
(3, 'Quest Helper pro WoW 2.4.3_0.49_24.zip', 'Zobrazuje ukoly na mape');
tiso
Profil
T4nn3r - a toto ma byť listing tých súborov? Alebo čo?
T4nn3r
Profil *
jj ... prakticky obycejny vypis adresare , a aby u toho byly ty popisky danych souboru
tiso
Profil
T4nn3r - tak to ti stačí iba tá mysql časť, (resp. vybranie dát z databázy a ich výpis) za nasledovných podmienok:
1. ak sa uploadne súbor, tak sa pridá riadok do databázy
2. ak sa zmaže súbor, tak sa zmaže riadok z databázy (prípadne sa mu nastaví príznak že je zmazaný)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0