Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Martinek Profil * |
#1 · Zasláno: 6. 3. 2009, 08:39:25
Ahoj mam problem s prihlasovanim do admin rozhrani:
V souboru safe.php mam: <?php include('login.php');//--definice funkce checkLogin() if (!checkLogin()) { Header('Location: index.php?message=Musite se přihlásit'); include('close_dbconn.php'); } ?> No ale kdyz pak kliknu na polozku ktera by mela byt chranena prihlasenim tak mi to napise tuto chybu a stejne se stranka zobrazi: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/doc/www.optexcz.eu/www/admin/aktuality.php:15) in /www/doc/www.optexcz.eu/www/admin/login/safe.php on line 7 A kdyz Header odstranim tak se stranka zobrazi i kdyz nejsem prihlasen. Na localhostu mi to funguje. Muze mi nekdo poradit diky moc. |
||
panther Profil |
#2 · Zasláno: 6. 3. 2009, 08:41:49
Martinek
přečti si FAQ, konkrétně hledej první výskyt fráze „headers already sent...“ |
||
Martinek Profil * |
#3 · Zasláno: 6. 3. 2009, 08:46:09
Jo to jsem cetl ale jak rikam kdyz to tam nemam tak se na tu stranku dostanu i bez prihlaseni a vubec netusim jak to tedy udelat
|
||
Joker Profil |
#4 · Zasláno: 6. 3. 2009, 08:57:14 · Upravil/a: Joker
Martinek
Jo to jsem cetl ale jak rikam kdyz to tam nemam tak se na tu stranku dostanu i bez prihlaseni a vubec netusim jak to tedy udelat A ono se v těch FAQ píše, že se to volání header má odstraňovat? |
||
Nox Profil |
#5 · Zasláno: 6. 3. 2009, 08:57:33
Martinek
Očividně nečetl, píše se tam někde, že to nemáš používat? Před headerem máš nějaký výstup, tak to uprav aby před ním žádný výstup nebyl a pojede to |
||
Martinek Profil * |
#6 · Zasláno: 6. 3. 2009, 09:02:00
Ok diky vlozil jsem to volani na zacatek stranky a uz to jede tak snad to tak ma byt...
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
0