Autor Zpráva
Stomas
Profil
čus :-)...
Píšu teď jeden web, udělal jsem registraci a přihlášení a při zkoušení mi vše prošlo až na jednu věc... PHP skripty (navigace, registrace, přihlášení, atd.) jsou vloženy do divu v indexu (index.php?page="stránka"). V navigaci mám podmínku if(isset($_SESSION['stomas_id'])), která zobrazuje a skrývá odkazy Přihlásit x Odhlásit. Problémem je, že když se přihlásím, tak se v navigaci nic nezmění, změní se to až po obnovení stránky, které provedu.
Jak se dá udělat automatické obnovení po přihlášení/Odhlášení? Předem všem díky ;-)
srigi
Profil
Po prihlaseni presmeruj na idexovu stranku pomocou fnce header(). BTW pred volanim funkcie nesmies nic vypisat na stranku (ak nezapnes output buffering).
Stomas
Profil
srigi
Mohl by jsi mi to trochu přiblížit? :-)
srigi
Profil
Stomas
Ale jasne, dnes mam dobru naladu (je Piatok), takze:
// tu vykonas nejaky kod - overenie prihlasenia, nastavenie SESSION premennych
// a nakoniec presmerujes spat na index stranku
header('Location: http://tvoj_server/index.php', true, 303); // HTTP header by sa mal posielat s plnou URL adresou pre max. kompatibilitu
die; // len pre istotu
Stomas
Profil
srigi
Moc díky :-)... jde to

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: