Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Stomas Profil |
#1 · Zasláno: 6. 3. 2009, 18:26:27
čus :-)...
Píšu teď jeden web, udělal jsem registraci a přihlášení a při zkoušení mi vše prošlo až na jednu věc... PHP skripty (navigace, registrace, přihlášení, atd.) jsou vloženy do divu v indexu (index.php?page="stránka"). V navigaci mám podmínku if(isset($_SESSION['stomas_id'])), která zobrazuje a skrývá odkazy Přihlásit x Odhlásit. Problémem je, že když se přihlásím, tak se v navigaci nic nezmění, změní se to až po obnovení stránky, které provedu. Jak se dá udělat automatické obnovení po přihlášení/Odhlášení? Předem všem díky ;-) |
||
srigi Profil |
#2 · Zasláno: 6. 3. 2009, 18:33:44
Po prihlaseni presmeruj na idexovu stranku pomocou fnce header(). BTW pred volanim funkcie nesmies nic vypisat na stranku (ak nezapnes output buffering).
|
||
Stomas Profil |
#3 · Zasláno: 6. 3. 2009, 18:34:30
srigi
Mohl by jsi mi to trochu přiblížit? :-) |
||
srigi Profil |
#4 · Zasláno: 6. 3. 2009, 18:44:24
Stomas
Ale jasne, dnes mam dobru naladu (je Piatok), takze: // tu vykonas nejaky kod - overenie prihlasenia, nastavenie SESSION premennych // a nakoniec presmerujes spat na index stranku header('Location: http://tvoj_server/index.php', true, 303); // HTTP header by sa mal posielat s plnou URL adresou pre max. kompatibilitu die; // len pre istotu |
||
Stomas Profil |
#5 · Zasláno: 6. 3. 2009, 18:50:36
srigi
Moc díky :-)... jde to |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0