Autor Zpráva
bavik
Profil *
Zdravím.... mám script na upload suborov na ftp, avšak nefunguje

if($action=="pridat"){

if(isset($_POST['pridat'])){

$sprava = NULL;

if (empty($_POST['sekcia'])) {
$s = FALSE;
$sprava .= 'Nevybral si sekciu pre tento subor!<br>';
} else {
$s = $_POST['sekcia'];
}

if($s){
$vysledok2 = mysql_query("INSERT INTO download VALUES('', '".$_SESSION['mid']."', '".time()."', '".$_POST['sekcia']."', '".$_FILES['naserver']['name']."', '".$_FILES['naserver']['type']."', '".$_FILES['naserver']['size']."', '0')");
}

if($vysledok2){

$pripona = explode ('.', $_FILES['naserver']['name']);
$id_prenosu = mysql_insert_id();
$subor = $id_prenosu. '.'. $pripona[1];

if($_POST['sekcia']==1){$priecinok='dokumenty';}
elseif($_POST['sekcia']==1){$priecinok='hudba';}
elseif($_POST['sekcia']==1){$priecinok='videa';}
else{$priecinok='obrazky';}

if(move_uploaded_file($_FILES['naserver']['tmp_name'], "../download/$priecinok/$subor")){
echo'<p><b>Subor bol uspesne ulozeny.</b></p>';
}else{
$sprava .= '<p>Subor sa nepodarilo ulozit!</p>';

$vysledok3 = mysql_query("DELETE FROM download WHERE id = '".$id_prenosu."'");
}
}
if(isset($sprava)){echo'<font color="red"><b>'.$sprava.'</b></font>';}
}

echo'
<table cellspacing="0" border="0">
<form enctype="multipart/form-data" action="?site=download&amp;action=pridat" method="post">
<input type="hidden" nem="MAX_FILE_SIZE" value="99999999999">
  <tr>
    <td width="80px"><b>Subor:</b></td>
    <td><input type="file" name="naserver" style="height: 18px;"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td><b>Sekcia:</b></td>
    <td><select name="sekcia" style="width: 135px;">
        <option value="0">---Vyber---</option>
        <option value="1">Dokumenty</option>
        <option value="2">Hudba</option>
        <option value="3">Videa</option>
        <option value="4">Obrazky</option>
        </select></td>
  </tr>
  <tr>
    <td> </td>
    <td><input type="submit" name="pridat" value="Pridat"></td>
  </tr>
</form>
</table>
';


A hlási mi chyby:
Warning: move_uploaded_file(../download/dokumenty/8.doc) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in /home/free/ic.cz/d/deviata/root/www/inc/download.php on line 53

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/php6HZfBs' to '../download/dokumenty/8.doc' in /home/free/ic.cz/d/deviata/root/www/inc/download.php on line 53

Neviem si rady tak mi pls pomôžte. Ďakujem .... P.S.: CHMOD mam nastaveny v zlozke download a aj dokumenty, videa, hudba a obrazky
king26
Profil
máš správně cestu k souboru? ../download/$priecinok/$subor
Johny007
Profil
a máš tam tu složku ../download ???? a dostatečná práva???
bavik
Profil *
no neni som si istý či to mám správne, mám to takto: v indexe sa includuje ten script čo som dal sem a hned tam, kde je index mam aj download.... takze by to malo byt dobre... ne?
Johny007
Profil
Aha já to nějak nedočetl na konci píšeš, že práva i složky jsou nastaveny. Tu složku download máš rovnou ve www??
bavik
Profil *
a zabudol som dodat ze v tych zlozkach co som pisal mam CHMOD 777 :)
bavik
Profil *
Aha já to nějak nedočetl na konci píšeš, že práva i složky jsou nastaveny. Tu složku download máš rovnou ve www??
jj tam to mam
Johny007
Profil
Ta složka download by měla být o úroveň níž než je ten script. Nebo vymaž ty dvě tečky pokud je ta složka download ve stejném adresáři jako ten tvůj script tak musíš místo
../download/$priecinok/$subor
dát
./download/$priecinok/$subor
bavik
Profil *
ty kokos ty si genius.... ja ta milujem..... hura ide tooooo :D
pollo22
Profil
bavik
a zabudol som dodat ze v tych zlozkach co som pisal mam CHMOD 777 :)
Veľmi nerozumné mať práva nastavené na 777

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: