Autor Zpráva
Darthrank
Profil
Ahoj lidi, mám udělanou webovou stránku s pomocí css. Chtěl bych ale na ní umístit fórum(knihu návštěv). Bohužel vůbec nevím jak to mám dosadit do kódu. Už jsem to zkoušel,ale výsledek byl takový že celej php script se zobrazil jako text. Odhaduji ,že to bude chtít asi nějakou definici do hlavicky.????? díky
Alphard
Profil
nepomohlo by tohle? http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=4&topic=91312
jsou to návštěvní knihy z cizích serverů, ale jednoduché na používání
nebo chcete vlastní řešení?

Už jsem to zkoušel,ale výsledek byl takový že celej php script se zobrazil jako text.
jestli něco stáhnete a vložíte do statické stránky, tak musíte příponu změnit na .php a spouštět na serveru
Darthrank
Profil
<!-- BlueBoard.cz Navstevni kniha -->
<a href="http://www.blueboard.cz/kniha_0.php?hid=m7ij8mntjjihsctxe30vh0rc2o72tt">Návštěvní kniha</a>
<!-- BlueBoard.cz Navstevni kniha KONEC -->

nastavim si vsechny parametry podle sebe, vlozim tento kod do stanky a zobrazi se mi akorat odkaz na to forum ,,muzete se podivat ------ Odkaz
Alphard
Profil
Tyhle kódy se většinou generují v iframe. Nevím, kde se stala chyba (registrovat se kvůli tomu nebudu), zkuste si to buď přegenerovat, nebo si tam vložte tohle.
<iframe src="http://www.blueboard.cz/kniha_0.php?hid=m7ij8mntjjihsctxe30vh0rc2o72tt" width="600" height="500">
</iframe>
Darthrank
Profil
Děkuji už to jde.
Hitman
Profil
Tyhle kódy se většinou generují v iframe.
Myslím, že právě u blueboard.cz ne.
Alphard
Profil
Myslím, že právě u blueboard.cz ne.
proto píši většinou
snad díky mé radě neporušuje pravidla :-)
Darthrank
Profil
vygenerovalo to normalní odkaz s idckem ,kterej me akorat presmeroval na blueboard.cz na to forum. tak jsem to hodil do toho iframe a v pohode to jde
bobissek
Profil *
<iframe src=http://www.blueboard.cz/kniha_0.php?hid=m7ij8mntjjihsctxe30vh0rc2o72tt" width="600" height="500">
</iframe>


nějak mi to rozhodilo češtinu na stránce... :(
AM_
Profil
Nevím, jestli to na to má vliv, ale u src= ti chybí levá část uvozovek. src="http:/

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: