Autor Zpráva
msigmund
Profil
Dobrý den,
poradíte mi prosím moc. Do db se mi zapisuje obrázek dvěma způsoby a to obrazek.gif nebo celá URL http://domena.cz/img/obrazek.gif PHP , jak dostat do url cesty obrazek.gif vím, ale teď mi nastal problém.

Když mám

<img src="http://domena.cz/img/'.($countrow[image]),'" alt="">

a v db je url tak mi to logicky, vypíše tu url a mám ji tam dvakrát.

Dá se to vyřešit podmínkou nebo jak prosím poradí mi někdo. Rád se poučím.

Děkuji všem.
Johnik
Profil
str_replace("http://domena.cz/img/","",$countrow[image])
msigmund
Profil
Děkuji Johník funguje to skvěle.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: