Autor Zpráva
kořen
Profil
rád bych měl na stránkách tohle http://interval.cz/clanek.asp?article=52 , ale pomocí php.... poradí mi někdo ?
fimmos
Profil
nechápu proč pomocí php, jedině vypisovat stránky někde z pole, ale jinak se to normálně udělá pomocí html
kořen
Profil
tak tys mi moc nepomohl.... mám důvody proč to má bejt v php, ale nechce se mi je rozepisovat.. :)
kořen
Profil
je fakt, že jsem nenapsal, že se to má odkázat hned při kliknutí...
Charlie
Profil
Takze, select muzete generovat pomoci PHP, ale nakonec musite pouzit JavaScript, kdyz to chcete presmerovat po kliknuti.
kořen
Profil
aha, já myslel, že to jde.... díky
Charlie
Profil
Ne, v PHP se daji psat jen ciste serverove aplikace. Vite, jak to budete generovat? Mohl bych vam s tim pomoci.
kořen
Profil
díky za ochotu... já už to mám pakticky celé hotové. jen jsem právě chtěl, aby to zareagovalo hned při vybrání z nabídky. a vyhnout se javascriptu.... udělám to tedy tak, že pokud má uživatel vypnutý javascript, bude tam mít navíc submit tlačítko.....
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.