Autor Zpráva
pito
Profil
Zdravím,

Něco bych potřeboval,ale nevím jak to udělat.Mám stránky tip-ligu kde se tipuje na sportovní zápasy.
Uživatel po přihlašení má svoje menu kde najde i své tipy s bodováním aby věděl jak co chytil.
No když trefi zápas tak ziská 2 body jak netrefí tak má -1 bod.A já bych potřeboval udělat něco takového jak je tady:
http://www.fcvelka.ic.cz/tip/index.php?clanek=uzivatelId&id=86&kolo=6

Myslím to hodnocení.Jak tam je +2 a -1 a zatým ty obrázky.Jak to udělám abych to měl taky tak.

Tady mám script který se zobrazuje v mojích tipech

echo"
      <tr bgcolor='#363636'>
        <td><center><font color='white'>".$kolo."</font></center></td>
        <td><font color='white'>".$domaci." - ".$hoste."</font></td>
        <td><center><font color='white'>".$tip."</font></center></td>
        <td><center><font color='white'>".$vysledek."</font></center></td>";
if ($vysledek == -1){
    $body=-1;
}else{
if ($tip == $vysledek){
    if ($vysledek == 0){
    $body=+4;
    }else{
    $body=+2;
    }
}else{
$body=-1;
}
}


To +4 je když někdo trefí remízu.
Mám tam plus,ale nechce se mi zobrazit při výsledku v tipech jak je viz.nahoře odkaz.


A tady mám script který spočítá body to by,ale nemělo by nic s tým společného
$tip=$vysledek['tip'];
      $dotaz_zapas=mysql_query("SELECT vysledek 
                              FROM zapasy
                              WHERE zapasy_id='".$vysledek['id_zapas']."'")or die(mysql_error());
    $vysledek_zapas=mysql_fetch_array($dotaz_zapas);
    
        $a=$vysledek_zapas['vysledek'];
       
          $sql=mysql_query("SELECT body 
                            FROM users
                            WHERE id='".$id."'")or die(mysql_error());
          $result=mysql_fetch_array($sql);
    if ($a==$tip){
    if ($a==1){
    $d=2;}
    if ($a==2){
    $d=2;}
    if ($a==0){
    $d=4;}
    }else{$d=-1;}   
           
              $b=$result['body'];
              $c=$b+$d;
pito
Profil
if ($vysledek == -1){
    $body=-1;
}else{
if ($tip == $vysledek){
    if ($vysledek == 0){
    $body=+4 (obrázek OK);
    }else{
    $body=+2 (obrázek OK);
    }
}else{
$body=-1 (obrázek KO);
}
}


Nějak tak by to skoro šlo co? :)
Majkl578
Profil
musis to +/- udelat pres html, treba takto:

$znamenko = $body > 0 ? '+' : ($body < 0 ? '-' : '=');

dle tohoto bude pravidlo:
>0 +
<0 -
=0 =

pak jej musis vytisknout pred cislem

dale ty obrazky:

$obrazek = $body > 0 ? 'plus.jpg' : ($body < 0 ? 'minus.jpg' : 'rovnost.jpg');


urpav si to jak potrebujes ;)
pito
Profil
Majkl578
Dík ale nějak se v tom nevyznam :(
Prosím ukázal bys mi to jak by to vypadalo v tým scriptu co tam mám.
Majkl578
Profil
if ($vysledek == -1){
    $body=-1;
}else{
if ($tip == $vysledek){
    if ($vysledek == 0){
    $body=+4;
    }else{
    $body=+2;
    }
}else{
$body=-1;
}
}

echo"
      <tr bgcolor='#363636'>
        <td><center><font color='white'>".$kolo."</font></center></td>
        <td><font color='white'>".$domaci." - ".$hoste."</font></td>
        <td><center><font color='white'>".$tip."</font></center></td>
        <td><center><font color='white'>".$vysledek."</font></center></td>
        <td><center><font color='white'>".($body > 0 ? '+' : '') . $body ."</font></center></td>
        <td><center><font color='white'>".($body > 0 ? 'spravne.jpg' : 'spatne.jpg')."</font></center></td>";

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: