Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
POtrebuji vlozit foto do slozky a cestu do db.Jenze cesta do db se mi ulozi,ale foto do slozky ne.Kde muze byt chyba?

if(isset($_POST['upload']) && $_FILES['userfile']['size'] > 0)
{
$fileName = $_FILES['userfile']['name'];
$tmpName  = $_FILES['userfile']['tmp_name'];
$fileSize = $_FILES['userfile']['size'];
$fileType = $_FILES['userfile']['type'];



if (isset($_FILES['fupload'])) 
 { 

   $cil = "files/" .$_FILES['fupload']['name']; 

   $nazev_souboru = $_FILES['fupload']['tmp_name']; 
   $copy = move_uploaded_file($nazev_souboru, $cil) 
     or die ("Přenesený soubor nelze zkopírovat"); 
   chmod ($cil, 0777); 
   if($copy == true){ 
     echo "Soubor " .$_FILES['fupload']['name']. " byl úspěšně nahrán na server."; 
   }else{ 
     echo "Soubor nemohl být nahrán. 
Počet chyb: " . $_FILES['fupload']['error']; 
   } 
 } 




if(!get_magic_quotes_gpc())
{
    $fileName = addslashes($fileName);
}

include 'config.php';


$query = "INSERT INTO upload (name, size, type) ".
"VALUES ('$fileName', '$fileSize', '$fileType')";

mysql_query($query) or die('Error, query failed'); 


echo "<br>File $fileName uploaded<br>";
} 
Jan Tvrdík
Profil
Anonymní:
foto do slozky ne
Vypíše PHP nějakou chybu, případně vypíše něco nějaké echo?
pito
Profil
ne zadnou chybu to nevypise
pito
Profil
zkousel jsem to ma nekde jinde chybu
Jan Tvrdík
Profil
Anonymní:
Proč používáš někde $_FILES['userfile'] a někde $_FILES['fupload']?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: