Autor Zpráva
matt963
Profil
Prosím, jak mám udělat, aby mi šel zobrazovat obsah jednotlivých stránek a ne jenom introducting:
<?php
$page="introduction.php";
switch ($page)
{
	case "introduction.php":
		include ("introduction.php");
		break;
	case "movies.php":
		include ("movies.php");
		break;
	case "about_us.php":
		include ("about_us.php");
		break;
	case "technic.php":
		include ("technic.php");
		break;
	case "graphic.php":
		include ("graphic.php");
		break;
	case "phorum.php":
		include ("phorum.php");
		break;
}

?>

(soubor index.php)

 <div id="navigace">
 <ul>
   <li><a href="?page=introduction.php">Domů</a></li>
   <li><a href="?page=movies.php">Filmy</a></li>
   <li><a href="?page=about_us.php">O nás</a></li>
   <li><a href="?page=technic.php">Technika</a></li>
   <li><a href="?page=graphic.php">Grafika</a></li>
   <li><a href="?page=phorum.php">Diskuze</a></li>
 </ul>
 </div> 

(soubor menu.php)

Samozřejmě mám vytvořené jednotlivé soubory, ale pokaždé když kliknu na cokoliv tak tam mám obsah introduction. Prosím pomoc, spěchá
Mastodont
Profil
$page="introduction.php";
switch ($page)

A co bys čekal, že se stane, když si na začátku napevno přiřadíš do proměnné "introduction.php"?
meee
Profil *
switch ($page) zmen na switch($_GET['page'])
Philber
Profil
jak tak na to koukam tak by chyba mohla bejt asi v
$page="introduction.php";
,zkus si predstavit jak skript funguje,
1. ty nastavis $page na itro....
2. ukaze se itrod...
3. uzivatel klikne na odkaz a $page bude neco jineho
4. spusit se skript a $page bude introduc...

je to tim ze ho tam mas definovane, ak se to spusti jakkoli vzdy se $page prepise na introd...

cili zam zkus vlozit
if (isset($_GET['page'])) {
switch ($_GET['page'])
{
    case "introduction.php":
        include ("introduction.php");
        break;
    case "movies.php":
        include ("movies.php");
        break;
    case "about_us.php":
        include ("about_us.php");
        break;
    case "technic.php":
        include ("technic.php");
        break;
    case "graphic.php":
        include ("graphic.php");
        break;
    case "phorum.php":
        include ("phorum.php");
        break;
}}
else {include ("introduction.php");}
matt963
Profil
2 meee: dík, že mě to nenapadlo

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0