Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
matt963 Profil |
#1 · Zasláno: 15. 3. 2009, 11:10:01
Prosím, jak mám udělat, aby mi šel zobrazovat obsah jednotlivých stránek a ne jenom introducting:
<?php $page="introduction.php"; switch ($page) { case "introduction.php": include ("introduction.php"); break; case "movies.php": include ("movies.php"); break; case "about_us.php": include ("about_us.php"); break; case "technic.php": include ("technic.php"); break; case "graphic.php": include ("graphic.php"); break; case "phorum.php": include ("phorum.php"); break; } ?> (soubor index.php) <div id="navigace"> <ul> <li><a href="?page=introduction.php">Domů</a></li> <li><a href="?page=movies.php">Filmy</a></li> <li><a href="?page=about_us.php">O nás</a></li> <li><a href="?page=technic.php">Technika</a></li> <li><a href="?page=graphic.php">Grafika</a></li> <li><a href="?page=phorum.php">Diskuze</a></li> </ul> </div> (soubor menu.php) Samozřejmě mám vytvořené jednotlivé soubory, ale pokaždé když kliknu na cokoliv tak tam mám obsah introduction. Prosím pomoc, spěchá |
||
Mastodont Profil |
#2 · Zasláno: 15. 3. 2009, 11:17:49
$page="introduction.php"; switch ($page) A co bys čekal, že se stane, když si na začátku napevno přiřadíš do proměnné "introduction.php"? |
||
meee Profil * |
#3 · Zasláno: 15. 3. 2009, 11:17:55
switch ($page) zmen na switch($_GET['page'])
|
||
Philber Profil |
#4 · Zasláno: 15. 3. 2009, 11:19:19 · Upravil/a: Philber
jak tak na to koukam tak by chyba mohla bejt asi v
$page="introduction.php"; 1. ty nastavis $page na itro.... 2. ukaze se itrod... 3. uzivatel klikne na odkaz a $page bude neco jineho 4. spusit se skript a $page bude introduc... je to tim ze ho tam mas definovane, ak se to spusti jakkoli vzdy se $page prepise na introd... cili zam zkus vlozit if (isset($_GET['page'])) { switch ($_GET['page']) { case "introduction.php": include ("introduction.php"); break; case "movies.php": include ("movies.php"); break; case "about_us.php": include ("about_us.php"); break; case "technic.php": include ("technic.php"); break; case "graphic.php": include ("graphic.php"); break; case "phorum.php": include ("phorum.php"); break; }} else {include ("introduction.php");} |
||
matt963 Profil |
#5 · Zasláno: 15. 3. 2009, 11:21:14
2 meee: dík, že mě to nenapadlo
|
||
Časová prodleva: 14 let
|
0