Autor Zpráva
Fergi
Profil
Zdravím :)
uz se tady patlam hodinu se stahovani a neprinasi to vubec nic ....
mam tento kod: (mime, velikost. nazev a cestu nacitam z mysql)
$mime=$zaznam["mime"];
$velikost = $zaznam["velikostb"];
$nazev=$zaznam["nazev"];
$cesta=$zaznam["cesta"];
header("Content-Description: File Transfer");
header("Content-Type: ".$mime."; "); 
header("Content-Transfer-Encoding: binary"); 
header("Content-Length: ".$velikost."; "); 
header("Content-Disposition: attachment; filename=\"".$nazev."\"; ");

tento kod mi funguje tak na pul.... vyskoci sice stahovaci nabidka a soubor ma spravnou velikost, ale nestahne se ani kb...
nevite co s tim?
Dik predem za kazdou odpoved
Fergi
AM_
Profil
zapomnel si poslat data z toho souboru :)
Fergi
Profil
jo vlastne :D dik
Fergi
Profil
jeste dotaz kod jsem dodelal
header("Cache-Control: public, must-revalidate");
header("Pragma: hack");
header('Cache-Control: pre-check=0, post-check=0, max-age=0');
header("Content-Description: File Transfer");
header("Content-Type: ".$mime."; "); 
header("Content-Transfer-Encoding: binary"); 
header("Content-Length: ".$velikost."; "); 
header("Content-Disposition: attachment; filename=\"".$nazev."\"; ");
readfile('$cesta');

ale porad stejny problem jak minule...
Matty
Profil
Fergi
readfile($cesta);

Můžeš to napsat buďto bez apostrovů nebo (což se v tomto případě nehodí) napsat místo apostrovů uvozovky.
Fergi
Profil
Matty
diky :) , ale ani jeden priklad nepomaha...
nevi jeste nekdo....?
Matty
Profil
Fergi
nevi jeste nekdo....?
Pokud to nevadí, budu to zase já :)
V proměnné $cesta je celá adresa nebo pouze nadřazené složky souboru? Pokud jsou to pouze složky, viděl bych to asi nějak takto
readfile($cesta.'/'.$nazev);

Pokud ani toto nebude fungovat, tak prosím o hodnoty těchto proměnných.
Fergi
Profil
ne samozrejme ze nevadi , sem rad za kazdou radu at je jakakoliv ;)
a toto taky nefaka ... skript mam v korenovem adr.
v promene $cesta je up/soubor.jpg
v promene $mime je mime typ image/jpeg
v promene $velikost je velikost v b (napr 1356)
v promene $nazev je nazev souboru napr fotka.jpg
a hosting mam ic , mozna to bude hostingem protoze sem tu na foru videl obdobny problem na ic (http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=9&topic=91719)
edit: atribut slozky i souboru je 777
AM_
Profil
zkus místo readfile použít echo file_get_contents, možná je chyba přímo v readfile.
Velikost staženého souboru je tedy 0B?
Fergi
Profil
nee.... velikost je spravna , jen v tom souboru nic neni at se jedna o obrazek nebo video..... :(
Alphard
Profil
Fergi:
nee.... velikost je spravna , jen v tom souboru nic neni at se jedna o obrazek nebo video..... :(
máte soubor velký např. 1 MB a nic v něm není? to se mi nějak nezdá
AM_
Profil
nee.... velikost je spravna , jen v tom souboru nic neni

Jak vypadá nic? Jaký má hexakód? nebo je to nějaká speciální sekvence bytů :)
Fergi
Profil
abych upresnil... mam v databazi ulozenou velikost uploadovanëho souboru ... to predam pomoci
header("Content-Length: ".$velikost."; "); 
 
....
pak v opere mi to hodi stahovani a ukaze ze soubor ma mit odpovidajici velikost a pak hodi chybu... a IE a Mozille pak otevre treba textak a nic v nem neni
takze stahnuty asi nema zadnou velikost a nic tam neni....
Fergi
Profil
nevi pls nikdo? co by to mohlo delat ?? :)
dik
Fergi
Profil
uz sem na to asi kap... muze za to hosting.... na locallu faka vse v poho a na IC nic... ;)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: