Autor Zpráva
bavik
Profil *
Zdravím.... mám tento script

if(is_numeric($subor)){
$vysledok = mysql_query("SELECT * FROM download WHERE id = '".$subor."'");
$zaznam = MySQL_Fetch_Array($vysledok);

$pripona = substr($zaznam['nazov_suboru'], -4);
if($pripona=='mpeg'){$pripona='.mpeg';}
elseif($pripona=='lend'){$pripona='.blend';}
elseif($pripona=='jpeg'){$pripona='.jpeg';}
else{$pripona=$pripona;}

if($zaznam['sekcia']==1){$sekcia='dokumenty';}
elseif($zaznam['sekcia']==2){$sekcia='hudba';}
elseif($zaznam['sekcia']==3){$sekcia='videa';}
else{$sekcia='obrazky';}

$subordl = './download/'.$sekcia.'/'.$subor.''.$pripona.'';
$ts = $zaznam['typ_suboru'];
$vs = $zaznam['velkost_suboru'];
$ns = $zaznam['nazov_suboru'];

if(file_exists($subordl)){

header("Content-Type: application/$ts");
header("Content-disposition: attachment; filename=$ns");
header("Content-Length: $vs");
readfile($subordl);

}else{
echo'<p><font color="red"><b>Subor sa neda najst na servery. Je mi to luto.</b></font></p>';
}
}


ono mi to začne aj stahovať, aj ukazuje, že ešte tolko kb treba... atd, ale ked to stiahne tak je ten subor prazdny. Neviem si rady, preto by som bol rád, keby ste mi pomohli. Ďakujem.

PS: je to na www.ic.cz a CHMOD je nastaveny na 777
AM_
Profil
prazdny = velikost 0B?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: