Autor Zpráva
WormBoy
Profil *
Chci se zeptat, zdali existuje v php nějaký fígl, který by v určitý čas vymazal určitý text. Něco v tom smyslu, že bych část textu obalil nějakým php skriptem, zadal datum a čas a v onem datum a čas by se daný text na stránce již nezobrazoval. Díky
Jack Finger
Profil
WormBoy
Jestli jsem to správně pochopil, tak na to je JavaScript - window.setTimeout();
Popř. pokud jde o nějakou opakující se akci v definovaný čas, pak CRON.
WormBoy
Profil *
Jak by takový zápis vypadal jestli můžu poprosit?
Alphard
Profil
také si nejsem jist, jak to myslíte

Něco v tom smyslu, že bych část textu obalil nějakým php skriptem, zadal datum a čas a v onem datum a čas by se daný text na stránce již nezobrazoval.
Nechcete ho smazat, ale jen, aby se přestal zobrazovat.
if (time() < strtotime("16 Mar 2009 12:00:00 GMT"))
{
  echo "text";
}

text se bude zobrazovat, dokud se nepřesáhne zadaný čas
WormBoy
Profil *
Děkuju. Mám totiž stránky o hudební skupině a dneska začíná jejich tour. Mám na hlavní stránce seznam jednotlivých koncertů a chci, aby se vždycky jeden koncert "vymazal" až proběhne...
WormBoy
Profil *
Čas mám uvádět GMT jako Greenwich (tedy minus 1 hodina) nebo SEČ ?
WormBoy
Profil *
Nejsem si jistý zdali to funguje. Ve 23:20 jsem zadával čas pro Greenwich:
16 Mar 2009 00:25:00 GMT
a nic. Potom jsem zadal
15 Mar 2009 23:25:00 GMT
a taky nic... Čas v PC jsem synchronizoval... nechápu to.
WormBoy
Profil *
Funguje. Díky

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0