Autor Zpráva
723novy723
Profil
Chtě bych se zeptat,zda existuje nějaká funkce co vrátí hodnotu true,že stránka byla poprvé navštívena?
Nebo je nutné kontrolovat přes nějaký inkrement proměnné session?
Díky za nápady.
Michal.
ninja
Profil
Co presne znamena poprve navstivena? Nejakym konkretnim uzivatelem v nejake konkretni dobe, nebo vubec?

V prvnim pripade ano pres session, ve druhem je potreba stav ulozit nekde na serveru.
fuckin
Profil *
Chapu to spravne ze chces fci ktera vrati TRUE kdyz nekym byla naprosto poprve nastivena ?? (nikdy predtim)...

To asi nepujde...kazdy nema vlastni ip...
srigi
Profil
Mozes vyuzit cookies so vsetkymi ich vyhodami a nevyhodami pre tento typ detekcie. Vlastne je to jedine riesenie.
keeehi
Profil
Já bych použil jak cookies tak i databázi s ip. V nějakých případech by se dalo použít i sessions.
723novy723
Profil
Snazim se vlastne o to,ze kdyz na stranku vleze kdokoli, tak se mu defaultne zobrazi v cestine,ale pokud zvoli EN,tak se mu vse bude uz nacitat anglicky. Proste chci aby se mi pri nacteni stranky zapsalo do sessions jen jednou a ne pokazdy,napriklad pri F5,nebo kdyz klikam na odkazy,abych nemusel stale plnit lokalni promennou hodnotou a tu potom prirazovat do session.
Dikas
AM_
Profil
co takhle
if (isset($_SESSION['lang'])){
  $lang = $_SESSION['lang'];
} else {
  $lang = 'cs';
}

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: