Autor Zpráva
alojz
Profil *
Dobrý den, zdá se mi nebo nejak nejde v IE8 urlencode ? Nenarazil jste na to nekdo ? Diky
sicario
Profil
PHP nema s prohlizecem nic spolecneho. Problem bude patrne nekde jinde. Zkuste se o nefunkcnosti vice rozepsat, pripadne prilozit ukazku kodu.
alojz
Profil *
Omlouvám se, špatně jsem to popsal, vím že to spolu nesouvísí. Můj problém je následující a je těžké naleznout co ie vadí. Ale nedokáže do adresního řádku prohlížeče vložit text s interpunkci zakodovaneho pomoci urlencode. lepe:

Když vyhledám ve vyhledávači http://www.google.com/search?hl=cs&client=opera&rls=cs&hs=Gu0&q=%C5%A1epot&btnG=Hledat&lr=lang_cs

tak za atrubutem q je klíčové slovo, pokud toto slovo zadavam pres php pres urlencode, vsechny prohlizece to berou, az na explorer. Explorer to nezvádne a nevím proč.
AM_
Profil
Googlu bys měl ještě předávat parametr vstupního kódování (a volitelně i výstupního), jsou to parametry ie a oe (př. ie=utf-8&oe=utf-8). Nevím, proč to ostatní prohlížeče berou a IE ne...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: