Autor Zpráva
tono
Profil *
ahojte poradte mi prosim ja uz neviem co mam zle tento prikaz by mal pripocitat +10 do penazi ale on ich nastavi na 10 neviete preco?

$newmoney = $user->money + 1;
$result = mysql_query("UPDATE `user` SET `money`='".$newmoney."' WHERE `id`='".$_SESSION['id']."'");
echo Message('Peniaze boli úspešne pripočítané.');
tono
Profil *
+1 nie +10
nightfish
Profil
rikaz by mal pripocitat +1 do penazi ale on ich nastavi na 10 neviete preco?
není původní hodnota 9? pak by to sedělo...
možná bych zrušil apostrofy okolo $newmoney v tom dotazu - předpokládám, že číselnou hodnotu ukládáš do sloupce typu int nebo float...
tono
Profil *
nie nie to som zle napisal malo to byt takto

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ahojte poradte mi prosim ja uz neviem co mam zle tento prikaz by mal pripocitat +1 do penazi ale on ich nastavi na 1 neviete preco?

$newmoney = $user->money + 1;
$result = mysql_query("UPDATE `user` SET `money`='".$newmoney."' WHERE `id`='".$_SESSION['id']."'");
echo Message('Peniaze boli úspešne pripočítané.');
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


cize ak tam teraz mam napriklad 56 tak on nepripocita +1 (to by potom bolo 57) ale celu hodnotu nastavi na 1

a ano uklada sa do stlpcu typu INT
Tomasds
Profil
Jaká hodnota je v proměnné $newmoney před řádkem $result = .. ?
(neptám se co si myslíš že tam je, ale co tam je .. echo $newmoney)
tono
Profil *
tak uz som to vyriesil takto

$result = mysql_query("UPDATE user SET money=money-1 WHERE money>0");

diky za pomoc

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: