Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
tono Profil * |
#1 · Zasláno: 24. 3. 2009, 16:58:13
ahojte poradte mi prosim ja uz neviem co mam zle tento prikaz by mal pripocitat +10 do penazi ale on ich nastavi na 10 neviete preco?
$newmoney = $user->money + 1; $result = mysql_query("UPDATE `user` SET `money`='".$newmoney."' WHERE `id`='".$_SESSION['id']."'"); echo Message('Peniaze boli úspešne pripočítané.'); |
||
tono Profil * |
#2 · Zasláno: 24. 3. 2009, 17:16:19
+1 nie +10
|
||
nightfish Profil |
#3 · Zasláno: 24. 3. 2009, 17:18:46
„rikaz by mal pripocitat +1 do penazi ale on ich nastavi na 10 neviete preco? “
není původní hodnota 9? pak by to sedělo... možná bych zrušil apostrofy okolo $newmoney v tom dotazu - předpokládám, že číselnou hodnotu ukládáš do sloupce typu int nebo float... |
||
tono Profil * |
#4 · Zasláno: 24. 3. 2009, 18:06:12
nie nie to som zle napisal malo to byt takto
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ahojte poradte mi prosim ja uz neviem co mam zle tento prikaz by mal pripocitat +1 do penazi ale on ich nastavi na 1 neviete preco? $newmoney = $user->money + 1; $result = mysql_query("UPDATE `user` SET `money`='".$newmoney."' WHERE `id`='".$_SESSION['id']."'"); echo Message('Peniaze boli úspešne pripočítané.'); ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- cize ak tam teraz mam napriklad 56 tak on nepripocita +1 (to by potom bolo 57) ale celu hodnotu nastavi na 1 a ano uklada sa do stlpcu typu INT |
||
Tomasds Profil |
#5 · Zasláno: 24. 3. 2009, 18:52:42 · Upravil/a: Tomasds
Jaká hodnota je v proměnné $newmoney před řádkem $result = .. ?
(neptám se co si myslíš že tam je, ale co tam je .. echo $newmoney) |
||
tono Profil * |
#6 · Zasláno: 24. 3. 2009, 19:30:48
tak uz som to vyriesil takto
$result = mysql_query("UPDATE user SET money=money-1 WHERE money>0"); diky za pomoc |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0