Autor Zpráva
Jiří Bednář
Profil
Ahoj,
při přechodu nawebhosting php5.cz jsem měl menší problémy s funkčností různých funkcí, ale to jsem vyřešil rychlím nastudováním php5.
Bohužel, jsem jeden problém nevyřešil a tak se obracim na odborníky.

Můj problém je v tomto kódu:

if(file_exists('adresa/souboru.php')){
echo "Existuje";
}
else{
echo "Nexistuje";
}

na novém webhostingu php5.cz tento kód vykazuje chybu, ale na dřívějším webhostingu ic.cz tento problém neměl, ví někdo jak to vyřešit?
Dik
DJ Miky
Profil
A neprozradil bys nám, jakou chybu?
Jiří Bednář
Profil
DJ Miky
Co jsem tento topic napsal, tak jsem ji sel zjistit a z naprosto nepochopitelnych duvodu se kod provedl a zadnou chybu neudlal.

Tak ze jiz pomoc nepotrebuji.
Nox
Profil
Takže to prostě píše "Neexistuje", ikdyž tam ten soubor je?
Co funkce error_reporting nebo .htaccess nastavení php_flag display_errors?

Edit: aha...zvláštní...
Jiří Bednář
Profil
Nox
To tedy urcite je, jen tato chyba me zastavila 300 radkovy kod a nemohl jsem to nijak vyresit a najednou to funguje :-D

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: