21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
flying gentleman
Profil
caute, mam rss kanal generovanej v php a potrebuju do nej naformatovat cas, kterej je do db vkladanej jako pocet sekund od 1.1.1970.
zkusil jsem to udelat takhle: $time=Date("d. m. Y H:i", $row['time']); a myslel jsem, ze to vrati tu hodnotu v sekundach preforamtovanou do normalniho cloveciho casu. ale ono to vypisuje 01.01.1970 do toho rss vystupu.
nevite nekdo proc? a co s tim delat?
Leo
Profil
Nejspis bude chyba uz v tom $row['time'], zkuste si vypsat co vam vraci, Leo
flying gentleman
Profil
Leo:$row['time'] vraci cas v sekundach od toho 1.1. 1970, ve ktery byl mnou vlozen clanek, bohuzel se mi to nedari nijak zforamtovat:(
ted me napada:nemuze to byt zpusobeno tim, ze dany sloupec tabulky je ve formatu integer??!!
Leo
Profil
A co opravdu mate v te promenne $row['time'], co treba se podivat? Leo
flying gentleman
Profil
leo dival jsem se, pokud ji necham vypsat vraci cisla jako 1122029940 nebo 1121357390 nebo 1121357281
flying gentleman
Profil
smazte to, prosim rychle to smazte, problem odhalen.do jedne z promennych jsem misto formatovani casu pro $row['time'] formatoval $rs['time']:(:D
leo,klidne muzete mi i nadavat. prominte, ze jsem vas okradl o cas
Leo
Profil
Nic, to se stava i v lepsich rodinach :-) Leo
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0