Autor Zpráva
Werewolf
Profil
Ahoj. Mám problém s editací ankety:
1. Zobrazí se formulář.
2. Zadám id a heslo ankety, kterou chci editovat.
3. Heslo se zamd5kuje a provede se select, jehož znění vyznačím v kódu.
4. Zobrazí se formulář s vyplněnými inputy podle db, ale v těch inputech nic není.

Kód:
<?php if(@$_POST['edit_h'] != 1 && @$_POST['edit_h'] != 2) { ?>
<form action="http://<?php echo($_SERVER['SERVER_NAME'].$_SERVER['REQUEST_URI']); ?>" method="post"><input type="hidden" name="edit_h" value="1" />
<h2>Editovat anketu</h2><p>Zadejte id ankety, kterou chcete editovat, a heslo.</p><table class="edit"><th>ID</th><th>Heslo</th></tr>
<tr><td><input size="3" maxlength="2" name="e_1_id" /></td><td><input size="16" type="password" name="e_1_pass" maxlength="32" /></td></tr>
<tr><td colspan="2" class="submit" style="text-align: right"><input type="submit" value="Oukej!" /></td></tr></table>
<?php } elseif($_POST['edit_h'] == 1) {
$login = mysql_query("SELECT name, que, note, ans1, ans2, ans3, ans4, ans5, ans6, ans7, ans8, ans9, asn10 FROM ".$seet." WHERE id = '".$_POST['e_1_id']."' AND pass = '".md5($_POST['e_1_pass'])."'");
$editovat = mysql_fetch_array($login);

echo('
<form action="http://'.$_SERVER['SERVER_NAME'].$_SERVER['REQUEST_URI'].'" method="post"><input type="hidden" name="edit_h" value="2" />
<h1>Editovat anketu</h1>
<table style="width: 50%;">
<tr><th>Název</th><td><input name="e_2_name" maxlength="256" size="64" value="'.$editovat['name'].'" /></td></tr>
<tr><th>Otázka</th><td><input name="e_2_que" maxlength="256" size="64" value="'.$editovat['que'].'" /></td></tr>
<tr><th>Poznámka</th><td><input name="e_2_note" maxlength="1024" size="64" value="'.$editovat['note'].'" /></td></tr>
<tr><th>Odpověď 1</th><td><input name="e_2_ans1" maxlength="128" size="32" value="'.$editovat['ans1'].'" /></td></tr>
<tr><th>Odpověď 2</th><td><input name="e_2_ans2" maxlength="128" size="32" value="'.$editovat['ans2'].'" /></td></tr>
<tr><th>Odpověď 3</th><td><input name="e_2_ans3" maxlength="128" size="32" value="'.$editovat['ans3'].'" /></td></tr>
<tr><th>Odpověď 4</th><td><input name="e_2_ans4" maxlength="128" size="32" value="'.$editovat['ans4'].'" /></td></tr>
<tr><th>Odpověď 5</th><td><input name="e_2_ans5" maxlength="128" size="32" value="'.$editovat['ans5'].'" /></td></tr>
<tr><th>Odpověď 6</th><td><input name="e_2_ans6" maxlength="128" size="32" value="'.$editovat['ans6'].'" /></td></tr>
<tr><th>Odpověď 7</th><td><input name="e_2_ans7" maxlength="128" size="32" value="'.$editovat['ans7'].'" /></td></tr>
<tr><th>Odpověď 8</th><td><input name="e_2_ans8" maxlength="128" size="32" value="'.$editovat['ans8'].'" /></td></tr>
<tr><th>Odpověď 9</th><td><input name="e_2_ans9" maxlength="128" size="32" value="'.$editovat['ans9'].'" /></td></tr>
<tr><th>Odpověď 10</th><td><input name="e_2_ans10" maxlength="128" size="32" value="'.$editovat['ans10'].'" /></td></tr>
<tr><td colspan="2" class="submit"><input type="submit" value="Oukej!" /></td></tr>
</table></form>
');
} elseif($_POST['edit_h'] == 2) {
echo("bla bla bla");
} ?>


Neví, prosím, někdo, kde je problém? Díky, Werewolf

Edit: Ten kód se includuje do souboru admin.php, kde je ještě související kód:
$seet = "tryanks_ank";
mysql_pconnect("localhost", "*****", "******") or die("mysql_pconnect() selhal");
mysql_select_db("default") or die("mysql_select_db() selhal");
Alphard
Profil
co třeba spočítat, jestli vůbec databáze něco vrátila? mysql_num_rows()
pokud ne, tak buď nastala nějaká chyba, mysql_error() nebo žádný záznam nevyhovuje podmínkám
pokud ano, tak je chyba jinde, ale to budu řešit, až jestli se to potvrdí :-)
Werewolf
Profil
Alphard
mysql_num_rows()
Tu neznám, ale zkusím ji. Díky :-)

mysql_error()
To mě nenapadlo. Díky :-D

ale to budu řešit, až jestli se to potvrdí :-)
Chápu :-D
Werewolf
Profil
A dopr**** (to jsem hvězdičkoval já ;-)) !!
Měl jsem překlep - asn10 místo ans10 ve field listu...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0