Autor Zpráva
Jaus
Profil *
Ked mam string datum "2009-03-27", ako najjednoduchsie dostat do formatu 27.3.2009??

nieco ako date_format by to mohlo byt, len neviem ako presne to znie.

dakujem.
AM_
Profil
Musíš si to zřejmě napsat sám (pomocí explode a zase slepit), také jsem ještě neobjevil funkci, která by to uměla. Vidím, že datum taháš z MySQL - můžeš si ho zformátovat rovnou na straně databáze, jak říkáš pomocí date_format
DJ Miky
Profil
date('j.n.Y',strtotime('2009-03-27'))
Jaus
Profil *
AM_
Datum netaham z databazy, ale z XML. AK by som ho tahal z databazy, tak s tym nemam problem. A zasa to rozsekavat cez expode sa mi zda nesikovne.

DJ Miky
Presne toto som myslel.

Pani, dakujem vam.
AM_
Profil
Mě přišlo nešikovné přepočítávat datum na timestamp přes strtotime a pak zase parsovat na datum. Ale to už je otázka vkusu, zase použití vestavěných funkcí je rychlejší než psát vlastní kód, takže to vyjde tak nastejno...
ssssa
Profil *
Dobrý den, když chci aktuální čas vyjádřit jako timestamp, jak to bude vypadat?
AM_
Profil
1) založíš si v diskusi pro svůj dotaz svoje vlákno
2) time()

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: